Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”O să vină la Bucureşti şi o să vorbesc cu el”. Gigi Becali, faţă în faţă cu jucătorul dorit la FCSB: ”Trebuie să produc bani”

”O să vină la Bucureşti şi o să vorbesc cu el”. Gigi Becali, faţă în faţă cu jucătorul dorit la FCSB: ”Trebuie să produc bani”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) a oferit detalii despre posibila venire la FCSB a unui jucător care a scris istorie în tricoul rivalei de la CFR Cluj.

FCSB a încheiat un nou an fără titlul în Superligă, iar Gigi Becali a început deja curăţenia.

Dacă anunţă plecări pe bandă rulantă de la vicecampioană, la capitolul veniri procedează în sens invers, fiind foarte atent cu jucătorii pe care vrea să-i aducă la echipă.

Deşi are mai multe nume pe listă, Gigi Becali încă nu a adus niciun jucător la FCSB, dar primul poate fi chiar unul care a jucat la rivala CFR Cluj.

Gigi Becali se implică personal în negocierile cu un jucător: ”O să vină la Bucureşti şi o să vorbesc cu el faţă în faţă”

Este vorba despre Damjan Djokovic, care a făcut carieră în România la formaţia din Gruia, cu care a câştigat patru campionate.

Gigi Becali a precizat că jucătorul va veni în perioada următoare la Bucureşti şi el personal va negocia cu acesta.

”Tată, eu decid cu transferurile, dar nu o să mă vedeţi pe mine că o stau de dimineaţă până seara pe telefoane să vorbesc eu personal cu jucătorii pe care eu îi vreau la FCSB. Eu am şi alte afaceri de făcut. Trebuie să produc bani, că nu îmi dă nimeni din cer saci cu bani.

De asta am oameni în club, dar şi pe lângă mine, să se ocupe şi ei de treburile astea cu jucătorii care vin şi care pleacă, iar apoi e normal că eu sunt cel care decide.

Şi în plus de asta, vă spun sincer că nici nu mă grăbesc. Au intrat cumva zilele în sac? Dacă e să îl facem pe Djokovic, îl vom face.

Nu mi-a cerut o sumă exagerat de mare la salariu, nu e nici una mică, să spunem că e OK momentan. Acum vom vedea şi în zilele următoare cum vor decurge lucrurile. 

Dar o să mai discutăm, că am înţeles că o să vină băiatul zilele astea la Bucureşti şi o să vorbesc şi cu el faţă în faţă. Aveţi şi voi răbdare”, a declarat Becali, conform Prosport.

Mihai Stoica a vorbit şi el recent despre posibila venire a mijlocaşului croat la FCSB.

În cariera sa, Djokovic a mai evoluat pentru ADO Den Haag, Excelsior, Sparta Rotterdam, Spartak Trnava, Monza, Cesena, Bologna, Livorno, Ajaccio, Greuter Furth, Spezia, Rijeka, Rizespor, Adana Demirspor, iar din vara lui 2022 este legitimat la Al-Raed.

Damjan Djokovic a jucat la CFR Cluj în două perioade: iulie 2013 - iunie 2014 şi septembrie 2017 - ianuarie 2021.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbdamjan djokovic 

viewscnt
Articole similare