Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mititelu rupe tăcerea despre ce se întâmplă în Italia cu Napoli! "Lumea nu ştie. Nu vedeţi că sunt singurul care-l angajează?". De ce tot revine în România

Mititelu rupe tăcerea despre ce se întâmplă în Italia cu Napoli! "Lumea nu ştie. Nu vedeţi că sunt singurul care-l angajează?". De ce tot revine în România

FC U Craiova

Comentarii

Patronul lui U Craiova 1948, Adrian Mititelu, a vorbit despre relaţia specială pe care o are cu antrenorul Nicolo Napoli. Italianul a terminat al nouălea mandat la echipa olteană şi a plecat înapoi în ţara natală, unde ar avea probleme personale de rezolvat. De asemenea, afaceristul a vorbit şi despre personalitatea tehnicianului.

Adrian Mititelu dezvăluie o mică parte din viaţa lui Nicolo Napoli în Italia: "Are probleme. Lumea nu ştie"

U Craiova 1948 a prezentat oficial noul antrenor, la finalul mandatului lui Nicolo Napoli. Cazul italianului în relaţie cu U Craiova 1948 este atipic, întrucât a bifat nouă mandate la echipa finanţată de Adrian Mititelu, după ce în România le-a mai antrenat pe: FC Braşov, Astra, Turnu Severin şi Poli Iaşi. 

În Italia, ultima echipă antrenată de Nicolo Napoli este Orbassano, în sezonul 2006-2007, club dintr-o comună din provincia Torino cu o populaţie de 20.000 de persoane. 

Adrian Mititelu a dezvăluit că secretul revenirii lui Nicolo Napoli a fost sistemul cu care s-a obişnuit la echipă, dar inclusiv italianul s-a schimbat de-a lungul anilor. 

Patronul lui U Craiova 1948 a dezvăluit că antrenorul "nu mai are chef de muncă", iar în Italia are probleme personale, care l-au făcut de-a lungul acestui sezon să plece acasă de mai multe ori. 

Adrian Mititelu: "Nicolo Napoli are nişte probleme pe acasă"

"Eu l-am luat pe el, că nu aveam antrenor la vremea respectivă. A fost o despărţire intempestivă de Marius Croitoru şi atunci eu am avut încredere în munca de redresare a secundului şi a preparatorului. A trebuit să găsesc un antrenor care să vină lângă ei, ca să pot scăpa de înjurăturile suporterilor. Şi asta am făcut, l-am adus pe Napoli, ca să nu mai înjure lumea că nu e antrenor. Napoli a venit şi a intrat în sistemul nostru organizat aici. Echipa a jucat bine şi înainte de Napoli, şi cu Croitoru. Echipa are valoare. 

Din punct de vedere al relaţionării, Napoli e cel mai bun antrenor pentru mine, cel mai comod. E un om pe care-l cunosc foarte bine, dar eu zic că ne trebuia altceva, un antrenor tânăr, altceva. 

Napoli are şi o anumită vârstă. Mai aşa... Mai are şi el nişte probleme pe acasă (n.r. - în Italia), nu mai are chef de muncă. Are o vârstă, are nişte probleme pe acasă. Cât timp a fost acum (n.r. - la U Craiova 1948) a plecat des acasă. Lumea nu ştie, că n-am apucat să spun chestiile astea. 

Mereu când am avut nevoie de el a şi venit, dar nu vedeţi că sunt singurul care-l angajează? Dacă acum e liber, de ce nu se duce la alt club? Să facă acolo. Vine aici şi vine într-un sistem, cu masa pusă cum se spune", a declarat Adrian Mititelu pentru Sport Total FM

Pentru nici măcar un an petrecut la U Craiova 1948, Nicolo Napoli a avut încasări mari, care l-au făcut unul dintre cei mai bine plătiţi antrenori din Superligă. 

Afla mai multe despre: nicolo napoliadrian mititelunicolo napoli italiaantrenor u craiova 1948 

viewscnt
Articole similare