Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Napoli a câştigat o avere pentru câteva luni la U Craiova 1948. Adrian Mititelu i-a dezvăluit câştigurile: ”Cum l-am umilit?” | EXCLUSIV

Napoli a câştigat o avere pentru câteva luni la U Craiova 1948. Adrian Mititelu i-a dezvăluit câştigurile: ”Cum l-am umilit?” | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu a avut o intervenţie telefonică, în direct la Orange Sport, şi a abordat mai multe subiecte de actualitate din jurul echipei pe care o finanţează, U Craiova 1948, iar unul dintre ele îl are în centru pe tehnicianul Nicolo Napoli (61 de ani).

Nicolo Napoli va pleca la finalul acestui sezon de la U Craiova 1948. Ultimul său meci la cârma oltenilor va fi ”finala” pentru Conference League cu CFR Cluj.

La data de 16 mai, Adrian Mititelu, finanţatorul clubului U Craiova 1948, a anunţat că nu îi va mai prelungi contractul tehnicianul italian, scadent la data de 30 iunie.

În locul său, la cârma formaţiei oltene, va fi instalat portughezul Joao Janeiro, cel care a pregătit-o ultima oară pe Debrecen, din Ungaria.

Napoli a câştigat o avere pentru câteva luni la U Craiova 1948. Adrian Mititelu i-a dezvăluit câştigurile: ”Cum l-am umilit?” | EXCLUSIV

Acum, la finalul lunii, Adrian Mititelu a venit cu precizări legate de situaţia lui Nicolo Napoli în mandatul său din acest an la Craiova.

Omul de afaceri a subliniat că antrenorul în vârstă de 61 de ani a fost adus iniţial ca interimar, dar şederea sa i-a fost prelungită până la finalul sezonului datorită jocului bun şi a rezultatelor convingătoare.

Totodată, Mititelu a mai precizat şi cu ce sumă de bani s-a ales Napoli pe toată durata contractului acestuia în Bănie.

Astfel, conform precizărilor făcute de patron, italianul a câştigat 100.000 euro din salariu, la care se adaugă 40.000 de euro din primele de până acum, în sezonul actual.

Prin urmare, suma totală cu care va pleca Nicolo Napoli de la Craiova este de 140.000 de euro net.

”Pe Napoli l-am adus pentru interimat, care s-a prelungit. Până la urmă au fost rezultate bune şi am mers până în vară. 

Au fost trei luni de zile, apoi s-a prelungit până în vară, iar între noi e o relaţie pe care mulţi n-o înţeleg. 

Nu l-am umilit, nu l-am batjocorit. 140.000 de euro a câştigat în mai puţin de un an. Cum l-am umilit?”, a declarat Mititelu, pentru Orange Sport.

Antrenorii români doriţi de Mititelu la Craiova, după mandatul lui Napoli

De asemenea, Adrian Mititelu a povestit şi de ce a ales să numească tot un antrenor străin pe banca lui U Craiova 1948, dar şi ce variante de tehnicieni români avea în vedere, pentru orice eventualitate.

Mi-a plăcut Ciobotariu, m-am mai gândit la Măldărăşanu de la Sibiu, dar am preferat un străin, pentru că am vrut să mai încerc încă o dată şi cred că băiatul ăsta e apropiat de ce vrem noi. Nu înseamnă că va fi şi un succes garantat”, a adăugat finanţatorul clubului oltean.

Nicolo Napoli a fost adus de Adrian Mititelu în acest sezon la Craiova la 9 noiembrie 2022, iar echipa a avut un progres vizibil sub comanda italianului.

A fost la un pas de calificarea în play-off-ul Superligii, iar acum este la un meci distanţă de a reprezenta România în preliminariile Conference League.

Afla mai multe despre: u craiova 1948mititelunapolimititelu napoli 

viewscnt
Articole similare