Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru a vorbit la superlativ despre dinamovistul dorit de Hagi. ”Îţi dă impresia că nu este român” | EXCLUSIV

Basarab Panduru a vorbit la superlativ despre dinamovistul dorit de Hagi. ”Îţi dă impresia că nu este român” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Lamine Ghezali a fost scos în evidenţă de Basarab Panduru, după prestaţia excelentă a francezului din partida tur cu FC Argeş.

Fostul atacant al lui St. Etienne a marcat 11 goluri în 25 de meciuri pentru Dinamo şi a contribuit decisiv la pasul uriaş făcut de ”câini” către revenirea în Supeligă. Ghezali a înscris de două ori în poarta lui FC Argeş, iar reuşitele sale nu au trecut neobservate. 

Basarab Panduru a vorbit la superlativ despre un jucător dorit de Hagi. ”Îţi dă impresia că nu este român” 

(n.r. primul gol al lui Ghezali) ”Frumos, excelent! Se bagă, ia faţă adversarului. Totul pare natural, nu se chinuie să facă nimic. 

(n.r. Ar face faţă în Superligă?) Nu ştiu, poate că acum m-aş grăbi. Nu vreau să spun că da, dar golurile astea nu sunt la îndemâna oricui. Golurile astea sunt de un jucător care ştie ceva şi din start pare că nu e român (n.r. nu a căzut la golul patru marcat de Dinamo). Tot timpul nu a fost preocupat de adversar. Îşi vede de treaba mereu. Face lucrurile frumos şi îmi place. Acum vedem, prima liga este complicată”, a spus Basarab Panduru, invitat în cadrul emisiunii ”Sport Report” de pe Orange Sport 1.

Conform ProSport, Ghezali ar fi pe lista de transferuri a Farului pentru sezonul următor.

În vârstă de 23 de ani, Lamine Ghezali a sosit la Dinamo în vara acestui an liber de contract, după despărţirea de Saint Etienne. Francezul este cotat de Transfermarkt la 200.000 de euro.

VIDEO cu rezumatul partidei Dinamo 6-1 FC Argeş 

 

 

Afla mai multe despre: dinamoghezalifc argeşpanduru 

viewscnt
Articole similare