Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Obiective măreţe la echipa din play-out: ”Va ajunge în cupele europene în scurtă vreme”. Concluzii după ultima ruşine: ”Nu mi-a venit să cred”

Obiective măreţe la echipa din play-out: ”Va ajunge în cupele europene în scurtă vreme”. Concluzii după ultima ruşine: ”Nu mi-a venit să cred”

Fotbal intern

Comentarii

U Craiova 1948 are în faţă un test dificil cu CFR Cluj, campioana României din precedentele cinci sezoane, dar oltenii visează frumos şi vor să-şi reprezinte ţara în viitoarea ediţie a cupelor europene.

U Craiova 1948 va juca în barajul pentru Conference League cu CFR Cluj, joi, 1 iunie, de la ora 20:30, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Oltenii s-au calificat dramatic în această fază a barajului, după ce a învins-o abia la loviturile de departajare pe FC Voluntari, echipă pe care au condus-o şi cu 3-0 în timpul meciului, dar au fost egalaţi la ultima fază a primelor 90 de minute de joc.

Conducerea U Craiova 1948, avertisment pentru jucători înaintea ”finalei” pentru cupele europene cu CFR Cluj

Despre acel meci epic, cât şi despre duelul cu CFR Cluj ce stă în faţă a vorbit şi Marcel Puşcaş, directorul general al celor de la U Craiova 1948.

”După meciul cu Voluntari jucătorii trebuie certaţi, pentru că au greşit. Trebuie să-şi recunoască greşelile, să fie conştienţi, să nu le mai facă. Nu mi-a venit să cred, să ai ceva sigur în mână şi să dai cu piciorul copilăreşte, ca să nu zic prosteşte. 

Echipa trebuie să fie constantă pe tot parcursul meciului, nu cu sincope, cu variaţii, jos, sus. Aia înseamnă valoare, responsabilitate, personalitate.

Jucătorii trebuie să înţeleagă că, dacă vor să obţină ceva în fotbal, în viaţă, nu poţi cu sincope, cu una caldă, una rece.

Nu contează bonusul de 3.000, 7.000 de euro. Dacă joci pentru bani acest meci, atunci lasă-te de fotbal, tată! Dacă nu joci pentru tine şi pentru orgoliul tău de fotbalist, pentru echipă şi pentru familia ta, lasă-te de fotbal! 

Jucătorii trebuie să aibă încredere şi dorinţă. Ăsta e meciul lor! Nu-i meci nici tehnic, nici tactic, nici fizic. Şi cei de la CFR Cluj sunt obosiţi, au jucat 60 de meciuri. Noi vreo 43. Ei sunt mai obosiţi decât noi, mai uzaţi.

Acest club va ajunge în cupele europene în scurtă vreme, indiferent de meciul de joi, cu aceşti jucători sau fără unii dintre ei.

Fotbaliştii să se gândească foarte bine ce au de făcut şi cum se pregătesc psihic, în special. Dacă au cap îşi vor atinge obiectivul, dacă nu, nu!”, a declarat Marcel Puşcaş, conform Radio Gold.

Învingătoarea meciului dintre U Craiova 1948 şi CFR Cluj le va însoţi pe FCSB şi Sepsi în turul 2 al preliminariilor Conference League.

Afla mai multe despre: u craiova 1948marcel puscasconference league 

viewscnt
Articole similare