Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Aţi fi avut măcar un titlu fără intervenţiile lui Gigi Becali?". Întrebarea frontală pe care MM Stoica n-a evitat-o: "Eu ştiu doar atât şi spun fapte"

"Aţi fi avut măcar un titlu fără intervenţiile lui Gigi Becali?". Întrebarea frontală pe care MM Stoica n-a evitat-o: "Eu ştiu doar atât şi spun fapte"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a fost întrebat dacă rezultatele echipei ar fi fost mai bune, dacă finanţatorul Gigi Becali nu ar fi avut intervenţii asupra antrenorilor.

Întrebarea care stă pe buzele suporterilor FCSB! Cum a răspuns Mihai Stoica

FCSB n-a mai reuşit să câştige titlul în România din 2015, atunci când Costel Gâlcă a reuşit să stea la distanţă de intervenţiile lui Gigi Becali. Însă au urmat campionate în care echipa bucureşteană a stat departe de trofeul Superligii, iar povestea s-a repetat şi în 2023, când FCSB a clacat în faţa campioanei Farul Constanţa, de la 2-0. 

Într-o primă intervenţie la Orange Sport după meciul de la Ovidiu, Mihai Stoica a oferit detalii despre ce a urmat şi a răspuns unei întrebări dificile. 

"(n.r. - Aţi fi avut măcar un titlu în ultimii ani fără intervenţiile lui Gigi Becali?) Uite ce se întâmplă. La fotbal nu merge cu ce ar fi fost dacă. Eu ştiu doar atât şi spun fapte. Suntem echipa care din 2003, de când a preluat-o Gigi, avem 20 de ani de prezenţă neîntreruptă în cupele europene. E un record pe care nimeni n-o să-l ajungă. 

Rapid a ajuns în Liga 4, Dinamo promovează acum dacă nu se întâmplă vreun miracol la Piteşti (n.r. - după 6-1 cu FC Argeş). Astea sunt fapte. 

Că de opt ani nu se ia campionatul, asta e adevărat, deşi investiţiile au fost masive. Liverpool n-a luat vreo 30 de ani. Nu ne dorim asta. Ne-am fi dorit să-l luăm, dar au fost multe campionate pierdute la mustaţă. Nu ăsta, ăsta nu. Anul trecut puteam juca 'finala' şi a fost o greşeală de arbitraj. Orice se putea întâmpla. 

Lumea e tentată, dar nu prea se vorbeşte despre ce se întâmplă la alte echipe, că nu prea se fac chestii publice cu anumite intervenţii. La noi mai ştim, că mai vorbim", a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport. 

 

Afla mai multe despre: gigi becalimihai stoicafcsb titlu romania 

viewscnt
Articole similare