Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sunt unii ca mine care pleacă". MM Stoica a explicat de ce "a dispărut" şapte zile după Farul - FCSB: "Îmi prezint scuzele " | EXCLUSIV

"Sunt unii ca mine care pleacă". MM Stoica a explicat de ce "a dispărut" şapte zile după Farul - FCSB: "Îmi prezint scuzele " | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Aministraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a vorbit pentru prima dată în spaţiul public pentru suporteri, după ce Farul Constanţa a cucerit titlul pe 21 mai.

De ce Mihai Stoica a stat retras după Farul - FCSB, meciul care a decis campioana Superligii

Aşteptările la FCSB au fost uriaşe pe final de play-off al Superligii. Cu 2-0 rapid în meciul de la Ovidiu cu Farul şi cu o ultimă etapă de foc pentru echipe, FCSB a visat că va pune mâna pe titlul Superligii, cu o revenire fantastică de la începutul campionatului. 

Însă speranţele celor de la FCSB au fost năruite de pasa greşită a lui Iulian Cristea, cel care a plecat de la echipă, şi de finalizarea lui Louis Munteanu, atacantul care a adus titlul pentru Farul Constanţa. 

La şapte zile de la drama trăită de FCSB la malul mării, Mihai Stoica a vorbit pentru prima dată despre ratarea titlului. El a dat de înţeles că a preferat să plece imediat după dezamăgirea de la Ovidiu, spre deosebire de Dan Petrescu, cel care într-un moment la limită a clacat şi s-a certat cu Gică Hagi şi cu jucătorii Farului

Oficialul de la FCSB a prezentat scuze pentru absenţă şi a recunoscut că Farul - FCSB 3-2 i-a adus aminte de eliminarea cu Middlesbrough, din semifinalele Cupei Uefa. 

"Sunt unii ca mine care pleacă, care aleg să nu stea, cum am făcut eu. Îmi prezint scuzele că n-am venit săptămâna trecută (n.r. - în emisiuni), dar n-am fost în stare. 

Am trăit al doilea Middlesbrough şi o să vă pun câte similitudini sunt. N-am nicio amintire cum am ajuns acasă. Nu ştiu cum am condus până acasă. Acum am avut presimţirea ca atunci, că trebuie să dăm golul al treilea, că nu e bine, nu e suficient. Merită titlul Farul", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

 

Afla mai multe despre: mihai stoicamihai stoica farul fcsb 

viewscnt
Articole similare