Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! S-a aflat ce le-a spus Dan Petrescu, de fapt, în faţă celor de la Farul cu un tupeu care i-a lăsat mască: "Chiar a depăşit limita"

Incredibil! S-a aflat ce le-a spus Dan Petrescu, de fapt, în faţă celor de la Farul cu un tupeu care i-a lăsat mască: "Chiar a depăşit limita"

CFR Cluj

Comentarii

Prima explicaţie oficială despre ce s-a întâmplat cu Dan Petrescu pe teren, în CFR Cluj - Farul Constanţa, a fost dată de directorul sportiv al campioanei, Zoltan Iasko. Oficialul a transmis că "Bursucul" i-a acuzat pe "marinari" că au jucat pentru Universitatea Craiova.

Dan Petrescu l-a acuzat de un lucru incredibil pe Gică Hagi, deşi au o relaţie bună! Mărturie din CFR Cluj - Farul Constanţa

Universitatea Craiova s-a îngropat singură cu Sepsi, scor 0-1, scor care a calificat-o pe CFR Cluj pentru "barajul" de Conference League. Foştii campioni nici n-au mai fost nevoiţi să câştige meciul cu Farul Constanţa, dar Dan Petrescu tot s-a enervat

La finalul partidei, Dan Petrescu a ţipat spre jucătorii Farului Constanţa, s-a certat cu Gică Hagi, Zoltan Iaşko, Marcel Bîrsan şi Andrei Burcă şi a refuzat să ofere explicaţii, motivând că se simte rău. 

Despre cuvintele aruncate pe teren celor de la Farul Constanţa de antrenorul lui CFR Cluj a vorbit Zoltan Iasko, cel cu care "Bursucul" a avut un conflict verbal. 

Directorul sportiv al Farului Constanţa a susţinut că Dan Petrescu a acuzat echipei lui Gică Hagi că a jucat pentru calificarea Universităţii Craiova în "barajul" cu U Craiova 1948. 

"Am vrut să-l liniştim, că-l ştim cum e Dan, precum Hagi. Îşi doresc mereu victoria. Da, asta voiam să-i spun: <<Linişteşte-te, v-aţi calificat. Ce vrei?>>.

Au fost nişte lucruri cu care nu are rost să mai continuăm. Se întâmplă în fotbal. Eu cel puţin am tot respectul pentru munca depusă de Dan, omul Dan Petrescu, fostul mare jucător, antrenor. Nu are rost să mai continuăm. Gesturile lui care nu au fost... A văzut toată lumea cum e.

Singurul lucru care m-a deranjat e că ne-a acuzat că jucăm pentru Craiova, ceea ce nu are nicio legătură. Mentalitatea lui Hagi o cunoaşteţi. A lui Hagi, Popescu, cum sunt. Noi asta facem la clubul nostru. Implementăm mentalitatea asta de învingător. Indiferent de joc împotriva, împotriva cui joci, chiar nu contează.

(n.r. - S-a ajuns la violenţă fizică?) Nu, nu, nu, nu. Doar vorbe. Nu s-a pus problema de altceva. Nici dintr-o parte, nici din altă parte. Momentele când pierzi... Ok, e frustrant, dar el (n.r. - Dan Petrescu) chiar a depăşit limita", a declarat Zoltan Iaşko pentru Orangesport.ro. 

"Să nu vă gândiţi că Hagi nu se enervează. Ferească Dumnezeu ce-i în vestiar când pierde, dar cu o limită"

Oficialul Farului Constanţa a înţeles de ce Dan Petrescu s-a supărat, din cauza rezultatului, dar i-a transmis că a exagerat cu acuzaţiile la adresa adversarilor. Zoltan Iasko a făcut o paralelă cu felul în care Gică Hagi gestionează situaţiile tensionate la echipa campioană în Superligă. 

"Să nu vă gândiţi că la noi, când pierdem, Hagi nu se enervează. Ferească Dumnezeu ce-i în vestiar când pierde! Aşa sunt ei, vor să câştige şi asta e bine, dar toate au o limită. Atât timp cât Hagi, Popescu, foştii mari jucători, îşi doresc să câştige e logic, nu? Dar asta nu are legătură cu adversarul. Niciodată nu s-a pus problema, cel puţin la noi în vestiar, când am pierdut puncte, meciuri, să acuzăm adversarul că şi-a apărat corect şansele.

Clubul Farul vrea să fie de alt nivel. Noi ne uităm în propria orgradă, încercăm să fim un club european. Muncim pentru asta, la toate nivelurile, administrativ, tehnic, jucători. Implementăm mentalitatea asta care a impus-o domnul Hagi. Deci, lucrurile normale", a încheiat Zoltan Iaşko pentru Orangesport.ro. 

O reacţie despre CFR Cluj - Farul Constanţa 1-2 a fost oferită şi de Sorin Cârţu, care a transmis că doar a glumit atunci când a spus că e sigur de victoria echipei din Ardeal. 

Afla mai multe despre: gica hagidan petrescucfr cluj farul constanta 1-2cearta dan petrescu 

viewscnt
Articole similare