Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrescu a refuzat să se prezinte la flash-interviu şi l-a trimis pe secund să explice înfrângerea cu Farul: ”Dan nu se simte bine”

Petrescu a refuzat să se prezinte la flash-interviu şi l-a trimis pe secund să explice înfrângerea cu Farul: ”Dan nu se simte bine”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a pierdut partida cu Farul, scor 1-2.

Dan Petrescu nu s-a prezentat la flash-interviul şi l-a trimis pe Costin Curelea, antrenor secund la CFR Cluj, care a încercat să explice înfrângerea cu Faurl. Curelea crede că presiunea şi-a spus cuvântul în meciurile lui CFR şi Craiova.

„Am intrat cu 1-1 la pauză, dar toţi am sperat, am crezut că vom câştiga. Probabil că presiunea şi-a spus cuvântul, ca şi la Craiova. Spiritele s-au încins un pic pe final. Nici înjurătură nu a fost, înţeleg că cineva l-a apostrofat pe arbitru şi arbitrul l-a eliminat pe Burcă, a crezut că el a fost. I-am explicat, dar ne-a spus că nu mai poate face nimic.

A fost un campionat şi un sezon foarte lung, cu probleme. Sperăm să ne capacităm la maxim pentru ultima partidă să să câştigăm. Bine că suntem pe podium şi încercăm să mergem în Europa!  Dar a fost un play-off mai greu decât anul trecut. Ne uitam şi vedeam că anul trecut au fost în play-off şi FC Voluntari şi FC Argeş. A fost mai facil. Dar nici noi nu ne-am mai ridicat la acelaşi nivel”, a declarat Costin Curelea după meciul pierdut pe teren propriu duminică, 1-2 cu Farul Constanţa.

În urma rezultatului din Bănie, CFR şi-a păstrat locul 3 şi va juca barajul cu U Craiova 1948 pentru calificarea ăn Europa.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescu cureleafarul 

viewscnt
Articole similare