Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu a dat-o la întors! Prima reacţie după ce a desconsiderat Farul, cu "joc 1 solist CFR": "A fost în glumă". Nu i-a picat bine ce a spus Mihai Rotaru

Sorin Cârţu a dat-o la întors! Prima reacţie după ce a desconsiderat Farul, cu "joc 1 solist CFR": "A fost în glumă". Nu i-a picat bine ce a spus Mihai Rotaru
Comentarii

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, a susţinut că a spus în glumă că CFR Cluj va câştiga sigur cu Farul Constanţa, ceea ce ar fi lăsat-o pe echipa echipa din Oltenia afară din preliminariile Conference League.

"N-am pentru ce să-mi cer scuze lui Hagi sau Popescu". Declaraţia lui Mihai Rotaru l-a supărat pe Sorin Cârţu: "Aiurea"

Echipa antrenată de Dan Petrescu nici măcat n-a mai fost nevoită să câştige în ultima etapă din play-off-ul Superligii. CFR Cluj a pierdut duminică, pe propriul teren, scor 1-2, meciul din ultima etapă a play-off-ului, cu Farul Constanţa, dar s-a calificat pentru barajul care asigură prezenţa în Conference League, pentru că Universitatea Craiova n-a fost în stare să câştige locul cu Sepsi, scor 0-1. 

La o zi distanţă de la cele două meciuri, Sorin Cârţu a susţinut că a glumit atunci când a spus că e sigur de victoria lui CFR Cluj, în Gruia. De asemenea, a transmis că nu i-a convenit declaraţia lui Mihai Rotaru, care a spus că preşedintele Universităţii Craiova a comis o eroare atunci când a făcut afirmaţia, pentru că a destabilizat echipa antrenată de Eugen Neagoe.

"Am făcut comentariul respectiv mai mult în glumă. Am spus că erau două echipe cu stări de spirit diferite (n.r. – CFR Cluj şi Farul), nu m-am referit niciodată că Farul nu şi-ar apăra şansele corect.

N-am pentru ce să-mi cer scuze lui Hagi sau Popescu, pentru că nu i-am acuzat cu nimic. Am spus că sunt stări emoţionale diferite, aşa am interpretat situaţia înaintea meciului.

Dacă am fi învins aseară pe Sepsi, ce ar fi însemnat, că am destabilizat CFR-ul sau Farul? Am lucrat indirect la succesul echipei? A fost doar un comentariu în glumă, n-a fost o treabă serioasă. În situaţia în care câştigam partida, era meritul meu?

Normal că nu mi-a picat bine (n.r. – reacţia lui Mihai Rotaru). E aiurea! N-am avut discuţii deocamdată cu domnul Rotaru. Mi se pare exagerat!

Dacă nu înţelegi nişte declaraţii, nu pot să mă apuc acum să despart în silabe! Sunt responsabil pentru ceea ce declar, întotdeauna, dar nu sunt responsabil pentru ceea ce înţelege cineva.

Am întrerupt contracte de sute de mii de euro din cauza unor vorbe sau a unor greşeli din partea mea. Sub nicio formă nu sunt vinovat acum! Accept anumite comentarii, chiar dacă nu sunt de acord cu ele", a spus Sorin Cârţu, pentru Fanatik.

Sorin Cârţu era convins că Farul va pierde cu CFR

”E o victorie bună pentru noi, ne dă încredere, chiar dacă merg pe 1 solist la meciul dintre CFR Cluj şi Farul. Cu riscul de a fi amendat sau suspendat, o să joc pariul ăsta şi o să mă şi filmez. Da, clar merg pe 1 solist. 

Nu mai fac alte comentarii într-un fel sau altul, eu am spus ce joc pe bilet, pentru că CFR-ul nu îşi ratează şansa care i s-a ivit în acest moment. Şansa pe care o are pentru cupele europene.

Cum să vină echipa la fel montată, ei au petrecut mult acum. Vedem! Primul şi primul lucru e să ne rezolvăm noi meciul pe care îl avem”, susţinea preşedintele Universităţii Craiova, pentru sursa citată. 

Afla mai multe despre: sorin cartumihai rotaruuniversitatea craiova sepsicfr cluj farul 

viewscnt
Articole similare