Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu, convins: ”O să joc 1 solist la CFR - Farul şi o să mă filmez, cu riscul de a fi amendat sau suspendat. Nu fac alte comentarii”

Sorin Cârţu, convins: ”O să joc 1 solist la CFR - Farul şi o să mă filmez, cu riscul de a fi amendat sau suspendat. Nu fac alte comentarii”

Superliga

Comentarii

Sorin Cârţu (67 de ani) este de părere că meciul dintre CFR Cluj şi Farul Constanţa, din ultima etapă a play-off-ul, va avea putea avea un singur deznodământ. Preşedintele Universităţii Craiova este convins că ardelenii vor reuşi să învingă echipa pregătită de Gică Hagi (58 de ani).

Farul Constanţa a reuşit să îşi asigure, în penultima etapă a play-off-ului, titlul de campioană, după ce a revenit împotriva FCSB-ului de la 0-2 şi s-a impus cu 3-2.

În aceste condiţii, numai CFR Cluj şi Universitatea Craiova vor mai avea o miză în ultima rundă, cele două aflându-se în luptă pentru poziţia a treia, care ar putea fi ultima care oferă şansa unui loc în cupele europene.

”O să joc 1 solist şi o să mă filmez, cu riscul de a fi amendat sau suspendat”

În etapa cu numărul 10, oltenii vor primi vizita lui Sepsi, în timp ce ardelenii vor juca, pe teren propriu, împotriva noii campioane a României, ai cărei jucători petrec încă de când au câştigat titlul.

La două puncte în urma celor de la CFR Cluj, Sorin Cârţu este convins că Universitatea Craiova nu mai are vreo şansă la podium, întrucât trupa din Gruia ar urma să o învină pe Farul Constanţa.

Preşedintele clubului oltean a afirmat că se va duce să joace la pariuri pe victoria CFR-ului şi că se va filma făcând acest lucru, chiar dacă îi va atrage o amendă sau o suspendare.

Cârţu consideră că cei de la Farul vor fi prea ”afectaţi” de titlul câştigat pentru a mai putea să obţină un rezultat pe terenul echipei pregătite de Dan Petrescu.

Sorin Cârţu, convins că Farul va pierde cu CFR

E o victorie bună pentru noi, ne dă încredere, chiar dacă merg pe 1 solist la meciul dintre CFR Cluj şi Farul. Cu riscul de a fi amendat sau suspendat, o să joc pariul ăsta şi o să mă şi filmez. Da, clar merg pe 1 solist. 

Nu mai fac alte comentarii într-un fel sau altul, eu am spus ce joc pe bilet, pentru că CFR-ul nu îşi ratează şansa care i s-a ivit în acest moment. Şansa pe care o are pentru cupele europene.

Cum să vină echipa la fel montată, ei au petrecut mult acum. Vedem! Primul şi primul lucru e să ne rezolvăm noi meciul pe care îl avem”, a declarat Sorin Cârţu, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: sorin cârţu 

viewscnt
Articole similare