Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu prevăd un viitor sezon excelent cu această apărare”. Zotta, de părere că echipa care visează să câştige titlul în 2024 va avea mari probleme | EXCLUSIV

”Nu prevăd un viitor sezon excelent cu această apărare”. Zotta, de părere că echipa care visează să câştige titlul în 2024 va avea mari probleme | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma înfrângerii suferite de Rapid împotriva Universităţii Craiova, scor 2-3, Constantin Zotta, fost preşedinte al clubului giuleştean, a recunoscut că nu prevede ”un viitor sezon excelent” pentru fosta sa echipă, dacă apărarea rămâne, mai mult sau mai puţin, neschimbată.

Numai U Craiova 1948 şi Hermannstadt reuşiseră să câştige, în deplasare, pe noul Giuleşti până la meciul dintre Rapid şi Universitatea Craiova, dar acum a fost adăugată o a treia echipă pe această listă.

Giuleştenii s-au făcut de râs împotriva oltenilor, după ce au fost învinşi cu 3-2 de echipa pregătită de Eugen Neagoe, deşi rămăseseră în superioritate numerică la scorul de 1-1.

”Nu prevăd un viitor sezon excelent cu această apărare”

Aşadar, soarta Rapidului este decisă: Adi Mutu şi jucătorii săi nu mai au cum să se claseze pe alt loc decât al cincilea, iar orice speranţă la o calificare în cupele europene este pierdută.

Invitat în studioul Orange Sport în urma partidei, Constantin Zotta a ţinut un discurs dur la adresa ”veteranilor” din defensiva giuleşteană, pe care îi consideră vinovaţi pentru înfrângere.

Fostul preşedinte al Rapidului este de părere că formaţia pregătită de ”Briliant” nu va avea parte de ”un viitor sezon excelent”, dacă apărarea rămâne în mare partea aceeaşi.

Am mai văzut ceva în seara asta, o confirmare că apărarea Rapidului este foarte lentă şi uşor de depăşit. La golul lui Creţu, cum a trecut pe lângă Morais... nu prevăd un sezon viitor excelent, cum îşi doresc fanii Rapidului, cu această apărare”, a declarat Constantin Zotta, la Orange Sport.

Onea, de asemenea scos vinovat

Viorel Moldovan, de asemenea prezent în platou, a evidenţiat că şi singurul jucător sub 36 de ani din defensiva giuleşteană, Răzvan Onea, poate fi considerat vinovat la unul dintre goluri.

La golul lui Ivan, acea minge descoperită, şi-o face Markovic pe piciorul stâng, o dozează şi o trimite în spatele lui. Săpunaru, într-adevăr, nu îl vede, acolo trebuia să vină să strângă Onea.

El vede ce se întâmplă în spatele lui Săpunaru, totuşi, destul de joc apărarea, era în careul de 16 metri. Onea trebuie să meargă să strângă, îl vede pe Ivan, Săpunaru îi şi reproşează acest lucru.

Dar pasa e extraordinar de bună, 'timing-ul', controlul, tot, ce frumos bagă piciorul sub minge”, a adăugat Viorel Moldovan.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare