Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când ar urma să se retragă, de fapt, Becali din fotbal: ”Atunci se va lăsa. E ambiţia lui” | EXCLUSIV

Când ar urma să se retragă, de fapt, Becali din fotbal: ”Atunci se va lăsa. E ambiţia lui” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a ratat, pentru al optulea an la rând, titlul, dar Gigi Becali va rămâne la echipă şi va continua să procedeze ca până acum. Basarab Panduru a dezvăluit, în direct la Orange Sport, când crede că se va retrage patronul vicecampioanei, într-un final, din fotbal.

FCSB a primit o lecţie de fotbal în a doua repriză a meciului cu Farul Constanţa, ”predată” de jucători mult mai tineri, care au costat sume semnificativ mai mici decât adversarii.

Duminică, fotbalul a ieşit învingător, în contextul în care Gică Hagi a fost recompensat pentru munca depusă la Ovidiu, iar Gigi Becali ”pedepsit” pentru intervenţiile constante de la FCSB.

Ca de obicei, patronul a fost cel care a făcut schimbările, lucru pe care l-a şi recunosut în urma jocului, iar, în final, s-a dovedit că acesta nu a fost deloc inspirat.

”Atunci se va lăsa. E ambiţia lui”

Dacă Becali anunţa, după înfrângerea cu Rapid, că plănuieşte să se retragă de la FCSB şi din fotbal, acum este dornic să continue, iar noi investiţii importante ar putea fi la orizont.

În acest context, Basarab Panduru a dezvăluit, în direct la Orange Sport, când crede că latifundiarul va ieşi cu adevărat din fenomen, iar mult timp ar mai putea trece până în acel moment.

Fostul ”tricolor” este de părere că Becali nu se va retrage de la FCSB până nu câştiga un campionat, cu ”abordarea” sa proprie, adică fără să înceteze imixtiunile.

Panduru este convins că omul de afaceri nu va aduce un antrenor pe care să îl lasă să îşi facă treaba, ci va continua să încerce să recucerească titlul doar cu ”cunoştinţele” proprii.

Când ar urma să se retragă, de fapt, Becali din fotbal

”(n.r. învaţă ceva Gigi Becali?) Nu cred. În sensul că va pune un antrenor pe care să îl lase să facă... nu cred treaba asta. Cred că ambiţia lui e să câştige la un moment dat campionatul.

Probabil, după ce va câştiga un campionat, atunci se va lăsa, asta e ambiţia lui, să arate că poate să câştige un campionat. El”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

FCSB nu a mai reuşit să câştige campionatul din 2015, când cucerea un al treila titlu la rând, sub comanda lui Costel Gâlcă, după cele două triumfuri alături de Laurenţiu Reghecampf.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare