Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Iftime i-a propus lui Stoican să continue la Botoşani, cu Croitoru ca secundul său! Cine va fi principal în sezonul viitor: ”Pot anunţa oficial”

Incredibil! Iftime i-a propus lui Stoican să continue la Botoşani, cu Croitoru ca secundul său! Cine va fi principal în sezonul viitor: ”Pot anunţa oficial”

FC Botoșani

Comentarii

Flavius Stoican (46 de ani) urmează să plece de la FC Botoşani, după ce a refuzat oferta lui Valeriu Iftime de a rămâne la club. Patronul îi propusese tehnicianului să continue, cu condiţia de a îl accepta pe Marius Croitoru (42 de ani) în staff, ca ”secund”, dar acesta a refuzat.

”Telenovela” din jurul băncii tehnice a lui FC Botoşani va lua sfârşit. Valeriu Iftime a anunţat că Marius Croitoru va reveni la club, ca ”secund”, în timp ce Mihai Ciobanu îşi va relua postul de ”principal”.

Patronul clubului moldovean nu a ţinut cont de ameninţările făcute de FRF în legătură cu ”antrenorii-paravan” şi a decis să îl readucă oricum pe Croitoru la echipă.

”Lucrurile sunt foarte clare, iar acum pot să şi anunţ oficial”

Iftime a anunţat că s-a înţeles cu acesta şi cu Ciobanu să îşi recapete posturile, dar a dezvăluit şi că a încercat să îl convingă pe Flavius Stoican să continue la club.

Confrom finanţatorului, Stoican a refuzat propunerea sa şi, implicit, posibila colaborare cu Marius Croitoru, care va fi cu siguranţă cel care va face legea la Botoşani.

Iftime i-a propus lui Stoican să continue la Botoşani, cu Croitoru ca secundul

Lucrurile sunt foarte clare, iar acum pot să şi anunţ oficial. Flavius Stoican va pleca de la FC Botoşani. În primă fază eu nu am dorit să se întâmple acest lucru, deşi aveam clauză pusă şi puteam să apelez oricând la ea.

Dacă Stoican nu se clasa cu echipa pe unul dintre locurile 7-8 la sfârşitul play-out-ului puteam să renunţ la el. Însă, eu i-am spus lui Flavius că doresc să îl aduc în club pe poziţia de antrenor secund pe Marius Croitoru, cel care se va ocupa şi de scouting.

Dar aici a fost o problemă, iar Flavius nu a acceptat. Marius Croitoru venea la FC Botoşani pe poziţia lui Bobi Verdeş, antrenor secund. Cum Stoican nu a acceptat, atunci ambele tabere am decis să batem palma şi să ne despărţim.

Marius o să vină pe poziţia de antrenor secund, iar Mihai Ciobanu o să fie înstalat în funcţia de antrenor principal. Din staff-ul nostru o să facă parte şi Şchiopu. Îmi pare rău de Flavius Stoican.

El a făcut treabă bună la noi, dar ca să fiu sincer mă aşteptam la un parcurs mult mai bun al echipei mele în acest campionat. Am terminat sezonul foarte prost în clasament”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Prosport.

Afla mai multe despre: fc botoşani 

viewscnt
Articole similare