Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă demitere în Superligă? Clauza care-l plasează pe tehnician ”la mâna” patronului

O nouă demitere în Superligă? Clauza care-l plasează pe tehnician ”la mâna” patronului

Fotbal

Comentarii

Superliga este pe final, însă unele dintre echipe îşi pregătesc încă de pe acum strategia pentru viitorul sezon.

Unul dintre cei obligaţi să-şi gândească cu atenţie paşii următori este patronul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime.

Pleacă Stoican de la FC Botoşani?

Moldovenii au bifat al doilea sezon modest consecutiv, iar antrenorul Flavius Stoican ar putea pleca de la echipă în această vară.

După înfrângerea de pe terenul celor de la FC Voluntari, scor 0-2, FC Botoşani a ratat orice şansă de a prinde barajul ”semifinal” de cupele europene (locurile 7-8).

Echipa este pe locul 12, cu 28 de puncte, cu doar o etapă rămasă de disputat. Nu a putut profita nici de faptul că echipe precum Petrolul, FC Hermannstadt sau Universitate Cluj nu şi-au depus dosarul pentru cupele europene, astfel încât să prindă primele două locuri eligibile de Europa din play-out.

Barajul ”semifinal” se va juca între U Craiova 1948 şi FC Voluntari. Rămâne de văzut pe terenul cărei formaţii, în funcţie de ce se întâmplă în ultima rundă din play-out şi cine termină mai sus în clasament.

  • Învingătoarea acestui baraj semifinal va întâlni în barajul final ocupanta locul 3 sau 4 din play-off, în funcţie de rezultatul finalei Cupei României, dintre Sepsi şi Universitatea Cluj.

Revenind la FC Botoşani, prosport.ro anunţă că Valeriu Iftime i-a prelungit contractul lui Flavius Stoican până în vara lui 2025, dar a strecurat o clauză în contract în care, dacă nu prinde locurile de baraj, afaceristul poate rupe colaborarea cu tehnicianul.

Aşadar. cum barajul ”semifinal” nu a fost prins, Valeriu Iftime poate să-i rupă oricând contractul lui Flavius Stoican. 

  • Tehnicianul a fost de acord cu introducerea acestei clauze, în momentul prelungirii contractului.

Cum preferatul lui Valeriu Iftime, Marius Croitoru, este liber de contract, sunt şanse foarte mari ca FC Botoşani să-şi schimbe antrenorul în această vară.

  • Marius Croitoru a antrenat  la FC Botoşani între 2019 şi 2022.

Afla mai multe despre: valeriu iftimemarius croitoruflavius stoican 

viewscnt
Articole similare