Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru, din nou în Superligă. La ce echipă are şanse mari să revină

Marius Croitoru, din nou în Superligă. La ce echipă are şanse mari să revină

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul Marius Croitoru (42 de ani) este liber de contract, dar nu pentru mult timp. Poate reveni pe banca tehnică a unei formaţii din Superligă.

Marius Croitoru, din nou în Superligă. La ce echipă are şanse mari să revină

Flavius Stoican are zilele numărate la conducerea tehnică a celor de la FC Botoşani. Eşecul de la Voluntari, scor 0-2, i-a scos definitiv pe moldoveni din lupta pentru barajul de Conference League, acolo unde se vor duela FC Voluntari şi U Craiova 1948.

În aceste condiţii, meciul din ultima etapă cu CS Mioveni va fi unul fără miză atât pentru FC Botoşani, cât şi pentru ultima clasată din play-out, deja retrogradată în Liga 2.

Faptul că nu mai are nicio şansă la cupele europene este cu atât mai dureros pentru formaţia moldavă cu cât aceasta avea licenţă pentru Europa, ceea ce, spre exemplu, Petrolul, liderul din play-out, sau U Cluj, în cazul în care ar câştiga Cupa, nu au.

Stoican out, Croitoru in

Prin urmare, conducerea clubului din nordul ţării ar lua în calcul despărţirea de Flavius Stoican, potrivit Playsport, şi ar încerca tatona o pistă foarte familiară moldavilor.

Valeriu Iftime s-a arătat extrem de dezamăgit de cum se termină acest sezon pentru FC Botoşani şi ar vrea să-l aducă înapoi pe Marius Croitoru, nimeni altul decât fostul antrenor al moldavilor.

Acesta a petrecut trei ani la conducerea tehnică a formaţiei din Botoşani (2019-2022). După despărţirea produsă vara trecută, le-a mai pregătit în actualul sezon pe U Craiova 1948 şi FC Argeş, dar fără mare succes, iar acum este din nou liber de contract.

Tocmai de aceea, Valeriu Iftime încearcă posibilitatea de a lucra din nou cu antrenorul care a avut performanţe notabile la cârma botoşănenilor

În ceea ce-l priveşte pe Flavius Stoican, acesta a fost numit la FC Botoşani în decembrie 2022 şi a reuşit să salveze echipa de la retrogradare, dar a dezamăgit în ultimele meciuri din play-out.

”Felicit gazdele. Ne doream să fim în locul lor, la baraj, dar echipa lor a meritat această victorie şi acest baraj”, declara Stoican, după eşecul de la Voluntari.

Afla mai multe despre: botosanimarius croitoruflavius stoican 

viewscnt
Articole similare