Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chindia i-ar fi găsit deja înlocuitor lui Petrea! Antrenorul dat afară din Superligă în acest sezon, alesul târgoviştenilor

Chindia i-ar fi găsit deja înlocuitor lui Petrea! Antrenorul dat afară din Superligă în acest sezon, alesul târgoviştenilorgalerie foto

Chindia Targoviste

Comentarii

Toni Petrea (48 de ani) urmează să o părăsească pe Chindia Târgovişte, după retrogradarea în Liga 2, însă conducerea clubului deja i-ar fi identificat înlocuitorul. Un antrenor care a fost dat afară din Superligă în acest sezon ar fi alesul trupei dâmboviţene.

Chindia Târgovişte a fost ”câştigătoarea” surpriză a celui de al doilea loc retrogradabil direct din play-out, după ce a fost întrecută de FC Argeş în ultima etapă.

Echipa pregătită de Toni Petrea a obţinut, la inaugurarea noului stadion, doar o remiză împotriva lui FC Voluntari, în timp ce piteştenii au învins-o fără drept de apel pe Petrolul Ploieşti.

Chindia i-ar fi găsit deja înlocuitor lui Petrea

Aşadar, dâmboviţenii revin în Liga 2 după patru ani, petrecând în primul eşalon exact perioada în care arena Eugen Popescu a fost în renovări.

Vor urma plecări în masă de la club: Sorin Paraschiv a dezvăluit că peste 20 de jucători pot părăsi Chindia liberi de contract, iar antrenorul Toni Petrea a recunoscut că nici el nu va mai continua la Târgovişte.

Conducerea clubului dâmboviţean deja plănuieşte pentru viitorul sezon, când va ţinti revenirea în Superligă, iar, potrivit Gsp, înlocuitor lui Toni Petrea ar fi fost identificat încă de pe acum.

Ilie Poenaru (46 de ani), antrenorul dat afară de UTA Arad în noiembrie 2022, ar fi alesul şefilor Chindiei, iar cele două părţi deja ar fi discutat despre o posibilă colaborare.

Poenaru, un risc pentru Chindia?

Unul dintre cei mai ”râvniţi” anternori din România după ce a calificat-o pe Academica Clinceni în play-off, Poenaru a făcut câţiva paşi greşiţi, care i-au afectat semnificativ imaginea.

Plecat de la Clinceni după un început dezastruos de sezon, în 2021, tehnicianul a făcut pasul la Gaz Metan Mediaş, de unde avea să fie nevoit să plece, din cauza problemelor financiare.

Ulterior, Poenaru a primit o şansă din partea UTA-ei, dar s-a certat cu mai mulţi fotbalişti de bază de la Arad, a pierdut vestiarul şi a fost demis şi înlocuit cu Laszlo Balint.

Aşadar, dacă alege, într-adevăr, să facă pasul la Târgovişte, antrenorul de 46 de ani îşi mai poate repara din imagine, dacă reuşeşte să o aducă pe Chindia înapoi în Superligă din prima încercare.

Acesta a reuşit să promoveze şi cu Academica Clinceni, în sezonul 2018/2019.

Afla mai multe despre: chindia 

viewscnt
Articole similare