Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bănel Nicoliţă, verdict surprinzător înainte de Farul - FCSB: ”80% - 90% este campioană”

Bănel Nicoliţă, verdict surprinzător înainte de Farul - FCSB: ”80% - 90% este campioană”

Superliga

Comentarii

Înaintea posibilei ”finale” a Superligii, Bănel Nicoliţă (38 de ani) că o vede pe FCSB aproape campioană, chiar dacă, la momentul actual, se află la un punct în urma Farului Constanţa. Fostul ”tricolor” îşi pune speranţele în Florinel Coman (25 de ani) pentru titlu.

Duminică, Farul Constanţa va primi vizita celor de la FCSB, în posibila ”finală” a campionatului. Doar un punct îl desparte pe lider de ocupanta locului secund, cu două etape rămase.

Farul pleacă cu prima şansă, chiar şi fără Denis Alibec, în contextul în care este aproape imbatabilă acasă. Un singur meci au pierdut ”marinarii” acasă în acest sezon al Superligii, primul din acest an, cu CFR Cluj, scor 0-3.

”Coman al meu mă face campion”

Dacă echipa pregătită de Gică Hagi va reuşi să se impună, atunci îşi va asigura matematic titlul, doar al doilea din istoria clubului, după cel câştigat în 2017, sub denumirea Viitorul Constanţa.

În cazul unei remize, diferenţa va rămâne, bineînţeles, aceeaşi, iar totul se va decide în ultima etapă, în timp ce o victorie a FCSB le-ar asigura roş-albaştrilor un avantaj de două puncte în ultima rundă.

Înaintea confruntării, Bănel Nicoliţă a vorbit despre duelul dintre cele două echipe, ambele foste formaţii ale sale, şi a dezvăluit că îi ţine pumnii, bineînţeles, vicecampioanei.

Fostul internaţional român a recunoscut că are emoţii înaintea jocului, dar şi-a manifestat încrederea în Florinel Coman să o ”transforme” pe FCSB în noua campioană.

Bănel Nicoliţă, verdict surprinzător înainte de Farul - FCSB

Chiar şi acum, Bănel Nicoliţă crede că roş-albaştrii pleacă cu prima şansă şi că vor reuşi să se impună şi să cucerească un prim titlu după opt ani.

Va fi un meci foarte greu şi chiar am emoţii. Există posibilitatea să pierdem, întâlnim o echipă foarte bună, montată. Au o singură soluţie: victoria.

Eu cred că dacă FCSB va câştiga, este clar că va fi campioană.  Cred că 80-90% FCSB este campioană. Coman al meu mă face campion”, a declarat Bănel Nicoliţă, pentru Fanatik.

Partida dintre Farul Constanţa şi FCSB se va disputa duminică, de la ora 21:00, şi va putea fi urmărită, în direct, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: bănel nicoliţă 

viewscnt
Articole similare