Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Oracolul din Bălceşti” a dat verdictul înaintea ”finalei” Superligii! Cine va deveni campioană, confrom lui Dragomir: ”Vai, mama mea”

”Oracolul din Bălceşti” a dat verdictul înaintea ”finalei” Superligii! Cine va deveni campioană, confrom lui Dragomir: ”Vai, mama mea”

Farul Constanța

Comentarii

Înaintea posibilei ”finale” a campionatului dintre Farul Constanţa şi FCSB, Dumitru Dargomir a dat verdictul în cazul luptei la titlu şi a sugerat că Gică Hagi şi echipa sa vor reuşi să pună mâinile pe campionat la finalul acestui play-off.

După ce primul său verdict în cazul luptei la titlu, că CFR Cluj va câştiga al şaselea campionat la rând, ”Oracolul din Bălceşti” a venit cu o nouă previziune în privinţa campionei.

Cu doar Farul Constanţa şi FCSB rămase în lupta pentru titlu şi urmând să se înfrunte duminică, de la ora 21:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, Dragomir are o nouă favorită.

”Vai, mama mea, când vă aud…”

Fostul şef de la LPF consideră că echipa pregătită de Gică Hagi va reuşi să câştige campionatul, datorită faptului că îl are pe ”Rege” pe banca tehnică.

În opinia lui Dumitru Dragomir, chiar şi fără Denis Alibec, cei de la Farul ar trebui să reuşească să pună mâinile pe doar al doilea titlu din istoria clubului.

”Oracolul din Bălceşti” a dat verdictul înaintea ”finalei” Superligii

S-ar putea să nici nu conteze absenţa lui Alibec! Vai, mama mea, când vă aud… eu am încredere în Hagi, că e mare antrenor. Nu în cel care îl critică pe Hagi şi îl lovesc din toate părţile.

Asta e o meserie, nu o academie lingvistică. Să fie foarte clar. Iar Hagi o face super profesionist şi e cel mai tare din ţară la această oră. Să nu îmi mai spună mie că mai e x şi y. E numărul unu şi manager, şi antrenor! 

Nu contează ce se întâmplă! Mă duc la meci. Mi-a promis că îmi dă patru locuri. Şi dacă ia locul doi, faptul că a jucat cu patru juniori, dintre care unul are 15-16 ani...

Că a jucat cu junior fundaş stânga, cu unul dintre cei mai buni mijlocaşi care face 20 de ani şi cu încă vreo doi-trei… a folosit doar doi străini în toată echipa!

Era să câştige şi în zece oameni (n.r. împotriva Universităţii Craiova)! Ştie meseria asta pentru că el a practicat-0. Până să ajungi maistru, trebuie să fii croitor!

Le faci bine, ajungi maistru. Face costumele bine, iar cei care nu le poartă îl înjură! Nu ajung niciodată la costumele lui Hagi”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare