Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu ”aruncă în aer” play-off-ul Ligii 2! Încă o echipă nu ar avea drept de promovare, pe lângă CSA Steaua: ”Ştiam de mult”

Dorinel Munteanu ”aruncă în aer” play-off-ul Ligii 2! Încă o echipă nu ar avea drept de promovare, pe lângă CSA Steaua: ”Ştiam de mult”

Liga 2

Comentarii

Dorinel Munteanu (54 de ani) a făcut un anunţ care ”aruncă în aer” play-off-ul Ligii 2. Conform antrenorului de la Oţelul Galaţi, încă o echipă, pe lângă CSA Steaua, nu are drept de promovare, astfel că formaţiile care se luptau pentru promovare erau, practic, decise încă dinaintea primei etape.

Prezenţa lui CSA Steaua în play-off, în contextul în care echipa nu are drept de promovare, a târnit deja nenumărate discuţii şi controverse şi a atras antipatie faţă de ”militari”.

Cu echipa Armatei în play-off, înseamnă că patru dintre celelalte cinci echipe se vor lupta automat pentru promovare, chiar dacă sporitv nu ar merita.

”Nu are drept de promovare, nu şi-a depus dosarul. Ştiam de mult că nu au”

Se pare însă că situaţia este şi mai gravă decât atât. Conform lui Dorinel Munteanu, nici cei de la Unirea Dej, marea revelaţie a Ligii 2, nu ar fi primit licenţa pentru Superligă.

Echipa pregătită de Dragoş Militaru încă are şanse la locul cinci, care, deoarce Steaua nu poate promova, ar fi asigurat prezenţa la baraj.

Însă, din cauza unor probleme în jurul licenţei, Unirea Dej nu poate ajunge în Superligă, condiţii în care Poli Iaşi, Oţelul Galaţi, Dinamo şi Gloria Buzău ar fi fost inevitabil echipele care promovau sau ajungeau la baraj, chiar dacă se clasau pe ultimele locuri.

Dorinel Munteanu ”aruncă în aer” play-off-ul Ligii 2

A fost foarte simplu. Chiar dacă o să îmi atrag antipatii sau vreo amendă, arbitrul a stricat jocul (n.r. dintre Gloria Buzău şi Oţelul Galaţi) total!

Cred că am văzut cu toţii cât de dezavantajată a fost echipa noastră. Ne luptăm pe teren pentru fiecare punct, nu cred că m-a ajutat niciun arbitru, n-am primit niciun penalty gratis.

Sunt supărat că pe final acum, în afară de Poli Iaşi, pe care îi felicit şi îmi cer scuze pentru acele discuţii cu Leo Grozavu, în rest am văzut o înverşunare ieşită din comun.

Gloria Buzău are barajul asigurat, Unirea Dej nu are drept de promovare, nu şi-a depus dosarul. Ştiam de mult că nu au drept.

Eu îi respect, pentru că şi-au apărat corect şansele şi sunt convins că duminică voi avea un meci foarte, foarte greu cu ei”, a declarat Dorinel Munteanu, pentru Fanatik.

Oţelul şi Dinamo se luptă pentru promovarea directă în Superligă, iar în ultima rundă le vor înfrunta pe Unirea Dej, pe teren propriu, respectiv pe Poli Iaşi, în deplasare.

Ambele partide vor fi în direct pe Orange Sport şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: dorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare