Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO & VIDEO | Farul Constanţa şi FCSB au descoperit cum arată trofeul de campioană în Superligă! Unic în Europa: poate fi decernat duminică, la Ovidiu

FOTO & VIDEO | Farul Constanţa şi FCSB au descoperit cum arată trofeul de campioană în Superligă! Unic în Europa: poate fi decernat duminică, la Ovidiugalerie foto

Superliga

Comentarii

Duminică, trofeul Superligii poate fi decernat, în urma meciului de la Ovidiu. În lupta pentru campionat au rămas Farul Constanţa şi FCSB, care se luptă pentru locul din preliminariile Champions League şi trofeul prezentat de Liga Profesionistă de Fotbal, joi.

Cum arată trofeul Superligii, sezonul 2022-2023

  • FCSB este pe locul secund în clasament, cu 46 de puncte, la doar un punct de liderul Farul. CFR Cluj are 39 de puncte şi se luptă pentru locul trei cu Universitatea Craiova.
  • Farul Constanţa - FCSB are loc duminică, de la 21:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

În timp ce FCSB aşteaptă să devină campioană încă de când Constantin Gâlcă era antrenor, Gică Hagi ar putea cuceri al doilea titlu de campion din cariera de antrenor. 

Cu câteva zile înainte de ceea ce ar putea fi "finala" campionatului, la Football Museum a fost prezentat trofeul, care va fi păstrat pentru cinci sezoane. 

Trofeul este făcut în colaborare cu Monetăria Statului şi este exemplar unicat în Europa. Cântăreşte 5.2 kilograme, iar originalul va rămâne la Muzeul Fotbalului, după decernare. 

Echipa campioană va primi o replică a trofeului. Ultimele cinci trofee în prima ligă au fost strânse de CFR Cluj. 

În cazul unei victorii în penultima etapă a Superligii, Farul Constanţa va fi matematic campioană. Dacă FCSB obţine remiza sau victoria, atunci titlul va fi decernat în ultima etapă a play-off-ului. 

De la Ovidiu, trofeul poate fi mutat la Cluj, unde Farul încheie meciurile cu CFR Cluj, ori la Bucureşti, pe Arena Naţională, pentru FCSB - Rapid. 

Galerie foto cu trofeul din Superliga

 Galerie foto

Afla mai multe despre: farul constanţafcsbtrofeu superliga 

viewscnt
Articole similare