Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dat afară de Al-Tai, Mirel Rădoi negociază deja cu alte două echipe. Ce cluburi îl doresc pe fostul selecţioner al României: "Primul care face mutările, cu acela semnez"

Dat afară de Al-Tai, Mirel Rădoi negociază deja cu alte două echipe. Ce cluburi îl doresc pe fostul selecţioner al României: "Primul care face mutările, cu acela semnez"
Comentarii

Mirel Rădoi a fost demis din funcţia de antrenor al echipei saudite de fotbal Al-Tai, a anunţat clubul pe Twitter, la o zi după înfrângerea suferită pe propriul teren în faţa lui Al-Nassr, echipă lui Cristiano Ronaldo.

Cu doar câteva zile înaintea meciului pierdut cu Al Nassr, scor 0-2, Mirel Rădoi a dezvăluit că are deja oferte concrete primite din Emiratele Arabe Unite şi din Qatar.

"Eu şi staff-ul meu nu vom bate pasul pe loc, pentru că avem şi alte oferte. Două din Emirate şi una din Qatar. Aici, în Arabia Saudită, îţi e mai uşor să lucrezi, pentru că de la anul vor fi 8 jucători străini. În Emirate sunt 5. Dar nu depinde doar de mine unde voi fi din vară, am mutat presiunea pe cluburi. Primul club care va face mutările, cu acela vom semna. Criteriul nu e financiar, ofertele pentru mine sunt cam pe-acolo, dar vreau să văd care e clubul mai serios în raport cu strategia, cu transferurile" , a declarat Mirel Rădoi pentru gsp.ro.

Fostul selecţioner al naţionalei României fusese numit în funcţie la finalul lunii ianuarie, când Al-Tai se afla pe locul 9, cu 18 puncte, şi lasă acum echipa pe poziţia a şaptea, cu 34 de puncte, având un bilanţ de 4 victorii, 4 egaluri şi 5 înfrângeri - 16 puncte.

Rădoi, care a jucat în Arabia Saudită, la Al-Hilal (2009-2011), s-a aflat la prima sa experienţă ca antrenor în această ţară, după ce le-a pregătit anterior pe FCSB, România U21, naţionala de seniori a României şi pe Universitatea Craiova.

Mirel Rădoi (44 ani) nu a fost primul antrenor român de pe banca lui Al Tai, echipa fiind pregătită anterior de Ion Dumitru, Alexandru Moldovan, Doru Isac, Liviu Ciobotariu şi Claudiu Niculescu.

În prima ligă saudită, alte două formaţii sunt antrenate de români, Al-Raed (Marius Şumudică), aflată pe locul 9, şi Damac FC (Cosmin Contra), care ocupă locul 10.

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare