Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Talpan i-a găsit pe generalii care i-au dat Steaua lui Becali! Şoc, după ce a descoperit cu ce se ocupă acum: "Îi fac praf"

Talpan i-a găsit pe generalii care i-au dat Steaua lui Becali! Şoc, după ce a descoperit cu ce se ocupă acum: "Îi fac praf"

Steaua

Comentarii

Juristul CSA Steaua Bucureşti, Florin Talpan, îşi continuă cruciada pentru dreptatea clubului pe care-l reprezintă. Însă, cel care a câştigat proces după proces cu Gigi Becali a găsit şi persoanele pe care le învinovăţeşte pentru situaţia în care a ajuns clubul de tradiţie al României.

Florin Talpan nu mai are răbdare cu generalii care i-au dat Steaua lui Gigi Becali: "V-a trecut glonţul pe deasupra capului"

Florin Talpan se pregăteşte să apere CSA la rejudecarea palmaresului Stelei Bucureşti, după ce Înalta Curte de Casţie şi Justiţie a trimis cazul la Curtea de Apel. 

Ultima perioadă a fost agitată pentru jurist, care pe lângă sarcinile pe care le are a avut timp să-i ceară şi demisia lui Daniel Opriţa, căruia i-a reproşat că Steaua a terminat pe locul secund în Liga 2, direct promovabil. 

Într-o intervenţie recentă, Florin Talpan a vorbit şi despre anumite persoane, care încă lucrează în Ministerul Apărării Naţionale şi pe care le-a arătat cu degetul pentru felul în care Steaua Bucureşti i-a fost cedată lui Gigi Becali, în urmă cu două decenii. 

Juristul CSA a transmis că nu e exclus să dezvăluie cine sunt generalii vinovaţi şi că ar face bine să nu-i blocheze munca, întrucât a adus tradiţia echipei înapoi în Ghencea. 

"Unii aşa-zişi ofiţeri din armata asta trebuie să răspundă, că au împărţit suporterii. Eu, dacă aş putea, aş lua măsuri împotriva oamenilor care se fac vinovaţi. 

(n.r. - Oamenii vinovaţi sunt tot din MApN) E şi Becali vinovat, toţi sunt vinovaţi. Unele persoane care au greşit sunt în funcţii. Cum să mă subordonez acestor oameni? Niciodată nu mă voi subordona oamenilor incompetenţi, iar dacă vor veni să se dea cocoşi la mine nu au şanse, că-i fac praf. 

Florin Talpan: "Abia aştept să scriu o carte cu adevăraţii vinovaţi"

Vreau să fiu respectat pentru ce am făcut. Dacă au greşit, să-şi vadă de treaba lor. Să mă apreciaţi, că v-a trecut glonţul pe deasupra capului şi voi, prin inconştienţa voastră, aţi făcut rău suporterilor.

Abia aştept să am timp să scriu o carte, ca să aduc în atenţia presei şi ca adevăraţii vinovaţi să fie arătaţi cu degetul. Să zică lumea că <<Uite, băi, când ai fost la Steaua ţi-ai bătut joc de clubul ăsta>>", a declarat Florin Talpan la Sport Total FM

Florin Talpan a luat în derâdere asistenţa record de la FCSB - CFR Cluj. Cum a explicat imaginile: "A fost o nimereală. E o greşeală"

Afla mai multe despre: florin talpansteauafcsbsteaua bucuresti florin talpan 

viewscnt
Articole similare