Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Talpan l-a anunţat pe Opriţa cum se împacă! Îl pune să-şi calce pe orgoliu în public: "Să facă asta. Oamenii sunt de partea mea" | EXCLUSIV

Talpan l-a anunţat pe Opriţa cum se împacă! Îl pune să-şi calce pe orgoliu în public: "Să facă asta. Oamenii sunt de partea mea" | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

Situaţia a degenerat la Steaua Bucureşti, după ce rezultatele slabe s-au înmulţit în play-off-ul Ligii 2, în care "militarii" au terminat pe locul secund. Juristul Florin Talpan şi antrenorul Daniel Opriţa duc o dispută la nivel declarativ, dar există cale de împăcare între ei.

Florin Talpan l-a pus pe Daniel Opriţa să facă un singur gest pentru a se împăca. Cum va reacţiona antrenorul Stelei?

Dinamo a câştigat derbiul cu Steaua, scor 3-0, în penultima etapă a play-off-ului din Liga 2, dar situaţia este una tensionată la echipă. Daniel Opriţa rămâne fără majoritatea jucătorilor, întrucât contractele acestora expiră, iar obiectivul de a fi în Superligă este imposibil în acest sezon. 

Imediat după meciul cu rivala, Daniel Opriţa i-a cerut demisia lui Florin Talpan, iar replica juristului nu s-a lăsat aşteptată, fiind la fel de dură.

Totuşi, CSA Steaua s-a deliminat oficial de disputa celor doi, iar Florin Talpan a fost cel care a anunţat în ce condiţii se împacă, întrucât consideră că Daniel Opriţa beneficiază de locul de muncă datorită eforturilor sale de a readuce Steaua în Ghencea. 

"Din punctul meu de vedere trebuie să-şi asume responsabilitatea, să-şi ceară public faţă de mine şi faţă de suporterii Stelei, pe care i-a umilit şi i-a pus într-o situaţie neplăcută. Pe reţelele de socializare sunt de partea mea, nu de partea lui. Pe el rezultatele nu-l ajută. El se crede în continuare la Juventus Colentina. Aici suntem Steaua. Nu există locul doi", a declarat Florin Talpan pentru Orange Sport. 

Ce l-a deranjat pe Florin Talpan, după ce l-a auzit pe Daniel Opriţa

Deşi e pregătit să se împace cu Daniel Opriţa, juristul CSA Steaua n-a acceptat cuvintele spuse de antrenor. 

"Este jenant ce face Daniel Opriţa. Faptul că eu într-o emisiune din asta de sport am spus că este inadmisibil să pierzi cu 5-1, la Iaşi... Eu i-am spus că dacă eram comandantul clubului îl dădeam afară. Eu sunt un perfecţionist. În momentul în care eu mă lupt pentru clubul ăsta şi obţin marca, nume, palmares, pentru mine numai locul unu există. Nu eşti locul doi. 

Ştiţi cum e? Sunt două părţi în instanţă. Este pe locul doi, ai pierdut procesul. Noi suntem Steaua Bucureşti şi pentru noi locurile doi, trei, patru nu există.

De ce nu am câştigat meciurile acestea? Dar nu e numai rezultatul de la Iaşi. Dacă dăm filmul înapoi, a luat bătaie şi de la Buzău, rezultatele cu Metaloglobus, cu Csikszereda, la fel. Rezultatele astea nu şi le asumă nimeni?

Domnul Opriţa a minţit în primul rând, din cauza faptului că nu eu l-am sunat. El m-a sunat pe mine să mă ia la întrebări cum de mi-am permis să mă iau de el că nu are rezultate. Păi, are rezultate ? Dacă îl ajutau rezultatele, eu nu spuneam absolut nimic. Mi se pare normal şi logic ca atât timp cât mă lupt pentru CSA Steaua de 21 de ani... M-am ocupat personal pentru a reactiva această echipă de fotbal. Până la urmă are o pâine datorită muncii mele. Faptul că i-am reproşat să pierzi cu 5-1 la Iaşi şi după aceea să vină să mă sune, să mintă, să se ascundă în spatele acestui rezultat... Nu am ţipat. Să probeze că am ţipat, doar i-am spus că nu are rezultate şi mi-a închis telefonul", a adăugat Florin Talpan.

Cei doi antrenori pe care Florin Talpan i-a propus la Steaua, în locul lui Daniel Opriţa: ”Sunt oameni care au scris istorie”

Afla mai multe despre: florin talpandaniel oprita 

viewscnt
Articole similare