Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Dioszegi a anunţat ce se va întâmpla cu Cristiano Bergodi din sezonul următor. ”A arătat că este un antrenor foarte valoros”

Laszlo Dioszegi a anunţat ce se va întâmpla cu Cristiano Bergodi din sezonul următor. ”A arătat că este un antrenor foarte valoros”

Superliga

Comentarii

Cristiano Bergodi poate rămâne la Sepsi din sezonul următor.

Deşi actuala înţelegere dintre italian şi clubul covăsnean expiră la finele acestui sezon, Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi i-ar fi propus deja un nou contract tehnicianului, relatează Fanatik.

Cristiano Bergodi are contractul pe masă pentru sezonul următor. ” A arătat că este un atrenor foarte valoros”

”Dacă se termină finala (n.r. - Cupei României, cu U Cluj) pe 24 mai, pe 25 o să ne punem la masă şi o să discutăm. În niciun caz nu vrem să despărţim. Deja i-am propus prelungirea lui Bergodi, numai că n-am discutat detaliile financiare. Sincer, am zis că e cel mai bine să discutăm după finala Cupei. 

E foarte importantă pentru noi. Indiferent de rezultat, eu cred că a arătat că este un antrenor foarte valoros şi normal că vrem să rămânem cu el”, a declarat Laszlo Dioszegi, conform Fanatik.

Alături de gruparea covăsneană, Bergodi a cucerit în sezonul trecut Cupa şi Supercupa României, singurele trofee din istoria clubului. Echipa patronată de Laszlo Dioszegi poate obţine a doua Cupă a României pe 24 mai, dacă va trece în finală de Universitatea Cluj.

Afla mai multe despre: sepsibergodi 

viewscnt
Articole similare