Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezastru natural în Italia! Cursa de Formula 1 din acest weekend nu mai are loc: "Nu este posibilă organizarea în siguranţă a evenimentului"

Dezastru natural în Italia! Cursa de Formula 1 din acest weekend nu mai are loc: "Nu este posibilă organizarea în siguranţă a evenimentului"

Formula 1

Comentarii

Formula 1 a anunţat, miercuri, că Emilia Romagna Grand Prix, cursă care ar fi trebuit să aibă loc în acest weekend, nu se va mai disputa, din cauza inundaţiilor din regiune.

Din cauza inundaţiilor, Emilia Romagna Grand Prix nu va mai avea loc

Decizia s-a luat după discuţii ale oficialilor F1 cu preşedintele FIA, miniştri, preşedintele regiunii Emilia-Romagna şi promotorul cursei.

“Nu este posibilă organizarea în siguranţă a evenimentului pentru fanii noştri, echipe şi personal şi este ceea ce trebuie făcut, având în vedere situaţia din regiune. Nu ar fi corect să se pună şi mai multă presiune asupra autorităţilor locale şi serviciilor de urgenţă în această perioadă dificilă”, se arată pe site-ul formula1.com.

Cel puţin opt morţi şi 5.000 de evacuaţi în Italia, în urma unor inundaţii cauzate de ploi puternice în Emilia-Romagna

Cel puţin opt persoane au murit, iar alte mii de oameni au fost evacuaţi în urma unor inundaţii cauzate de ploi puternice în Emilia-Romagna, în partea central-nordică a Italiei, care au antrenat anularea Marelui Premiu F1 prevăzut în weekend în regiune, relatează AFP.

”Din nefericire, numărul victimelor a crescut la opt”, anunţă în faţa presei vicepreşedinta regiunii, Irene Priolo.

Preşedintele regiunii, Stefano Bonaccini, a evocat la rândul său, ”mai mulţi dispăruţi”.

Un bilanţ anterior anunţa cel puţin cinci morţi.

”Există cinci victime confirmate. Două corpuri au fost găsite la Forli. În total, avem trei victime la Forli, una la Cesena şi una la Cesenatico, care ar putea să fie un bărbat de naţionalitate germană, dat dispărut de mai multe zile la Rimini”, anunţă un reprezentant al prefecturii.

Străzi, în numeroase localităţi, la câmpie, au fost acoperite de apă, în urma unor precipitaţii abundente.

Potrivit ministrului Protecţiei Civile, Nello Musumeci, aproximativ 50.000 de persoane au rămas fără curent.

Afla mai multe despre: formula 1 

viewscnt
Articole similare