Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ce arbitru v-aţi dori la meciul cu Farul - FCSB?”. Gică Popescu şi-a exprimat dorinţa | EXCLUSIV

”Ce arbitru v-aţi dori la meciul cu Farul - FCSB?”. Gică Popescu şi-a exprimat dorinţa | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Farul - FCSB este, fără dar şi poate, cel mai important meci al sezonului.

”Ce arbitru v-aţi dori la meciul cu Farul - FCSB?”. Gică Popescu şi-a exprimat dorinţa | EXCLUSIV

Farul o întâlneşte pe FCSB în penultima etapă, una extrem de importantă pentru lupta la titlu. Trec orele, zilele, iar ”finala” Farul - FCSB este tot mai aproape. Cresc emoţiile, dar totodată cresc şi tensiunile din jurul acestui duel.

Au început primele discuţii despre arbitraj. Întrebat ce arbitru şi-a dori în meciul cu FCSB, Gică Popescu, preşedintele Farului, a dat un răspuns pentru Orange Sport.  

”(n.r. ce arbitru v-aţi dori la această partidă?) Eu mi-aş dori ca oricine ar arbitra acest meci, să nu-i ştim numele dupa fluierul final, acela e un arbitru bun, cand nu-ţi aduci aminte cine a arbitrat, asta ne dorim, să fie un arbitru imparţial”, a declarat Gică Popescu pentru Orange Sport. 

  • Partida dintre Farul Constanţa şi FCSB se joacă duminică, de la 21:00, în direct, la Orange Sport 1. 

Conform gsp, Vassaras se află într-o situaţie extrem de complicată, el va avea de ales între două variante: fie îl preferă pe Kovacs "central" şi găseşte o soluţie bună pentru camera VAR, fie îl alege pe Haţegan ca arbitru video şi renunţă la ideea de a-l avea pe Istvan la centru.

Pe cine doreşte Becali la Farul - FCSB

Gigi Becali (64 de ani) a dezvăluit numele arbitrului din România pe care îl vrea la meciul decisiv dintre Farul Constanţa şi FCSB.

Becali a dezvăluit că şi-ar dori ca duelul de la Ovidiu să fie condus de către Istvan Kovacs, unul dintre cei mai titraţi arbitri din România, iar în camera var să se afle Ovidiu Haţegan

Suporterii Farului ameninţă că nu vor intra pe stadion la meciul cu FCSB

Într-un anunţ postat pe contul de Facebook al facţiunii, ”Tribuna B - Farul” anunţă că există oameni în interiorul clubului Farul, simpatizanţi ai celor de la FCSB, care şi-au ”rezervat” câteva sute de bilete pentru ei şi prietenii lor ”roş-albaştri”, în timp ce nucleul de deplasare al suporterilor de la Farul, cel care duce greul, riscă să rămână pe dinafară tocmai din acest motiv.

”Tribuna B” anunţă că mai există o facţiune care le împărtăşeşte opinia şi, dacă lucrurile se vor dovedi adevărate, iar stadionul va fi plin de FCSB-işti, aceştia vor refuza şi ei să intre pe stadion.

  • Capacitatea stadionului din Ovidiu este de 4500 de locuri. Dintre acestea, 220 vor fi atribuite galeriei de la FCSB, iar restul, în teorie, suporterilor de la Farul.

Afla mai multe despre: gica popescufarul 

viewscnt
Articole similare