Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tensiuni la Farul, înaintea ”finalei” cu FCSB. Suporterii ameninţă cu boicotarea: ”Fecesebiştii, cu relaţii în club, au rezervat sute de bilete”

Tensiuni la Farul, înaintea ”finalei” cu FCSB. Suporterii ameninţă cu boicotarea: ”Fecesebiştii, cu relaţii în club, au rezervat sute de bilete”

Fotbal

Comentarii

Trec orele, zilele, iar ”finala” Farul - FCSB este tot mai aproape. Cresc emoţiile, dar totodată cresc şi tensiunile din jurul acestui duel.

O parte a galeriei Farului se gândeşte să boicoteze partida cu FCSB, în semn de protest faţă de modul în care sunt atribuite biletele de acces la partidă.

Suporterii Farului ameninţă că nu vor intra pe stadion la meciul cu FCSB

Într-un anunţ postat pe contul de Facebook al facţiunii, ”Tribuna B - Farul” anunţă că există oameni în interiorul clubului Farul, simpatizanţi ai celor de la FCSB, care şi-au ”rezervat” câteva sute de bilete pentru ei şi prietenii lor ”roş-albaştri”, în timp ce nucleul de deplasare al suporterilor de la Farul, cel care duce greul, riscă să rămână pe dinafară tocmai din acest motiv.

”Tribuna B” anunţă că mai există o facţiune care le împărtăşeşte opinia şi, dacă lucrurile se vor dovedi adevărate, iar stadionul va fi plin de FCSB-işti, aceştia vor refuza şi ei să intre pe stadion.

  • Capacitatea stadionului din Ovidiu este de 4500 de locuri. Dintre acestea, 220 vor fi atribuite galeriei de la FCSB, iar restul, în teorie, suporterilor de la Farul.

Tribuna B - Farul, protestează în mod oficial, faţă de modul abuziv, în care se distribuie/atribuie biletele la meciul, cu FCSB.

Sperăm, ca informaţiile primite să nu se adeverească, (deşi vin din prea multe surse, ca să nu le credem) şi să fie doar un zvon, că mulţi fecesebişti, cu relaţii în clubul Farul, au "rezervate" câte 100( o sută) de bilete!

Considerăm normal, ca prioritate, să aibă toţi suporterii FARIŞTI, din peluză sau din tribună, care au minim căteva deplasări, alături de echipă.

Săptămăna trecută, la o discuţie între Georges Muzaca şi Sorin Mihailescu cu Tiberiu Curt, acesta din urmă, le cerea o hărtie oficială, dar să fie un număr decent, nicidecum 100 de bilete, iar solicitarea cu numărul de bilete pe care le dorim să fie făcută in numele grupului. Aici suntem total de acord, iar conform cu această discuţie, am decis ca tabelul pentru bilete să fie nominal, iar suplimentar, in dreptul fiecărui membru din brigadâ vom trece şi deplasările in care a fost!

În deplasarea de la Craiova,  discuţiile dintre membrii grupului au fost destul de aprinse şi s-a luat decizia,  ca in cazul in care nu vom primi un număr DECENT de bilete, să nu intrăm niciun membru din brigadă, la meciul cu FCSB.

După discuţiile de la Craiova, dacă situaţia o va impune şi grupul nostru nu va intra la meci, încă o brigadă, din peluză, a anunţat că este solidară cu noi şi membrii ei vor rămăne în afara stadionului, alături de noi.

Grupul nostru, ca de altfel toate brigăzile fariste, dar şi suporterii farişti neafiliaţi la nicio grupare, ne dorim să fie pe stadion, numai suporteri alb albaştri.

Menţionăm că într-o săptămână atât de importantă pentru club, nu dorim să facem un rău clubului pe care îl iubim, punând o presiune în plus pe cei care conduc clubul şi suntem conştienţi că cererile de bilete sunt enorme, dar cerem să fim respectaţi. Suporterii care au facut deplasări în acest sezon ar trebui să aibă prioritate!

Este inadmisibil să se rezerve bilete "cu teancul" şi acestea să ajungă la fecesebişti, iar fariştii să nu poată susţine echipa şi să pună presiune pe Coman şi restul slujitorilor de la Palat. Intrăm împreună sau nu intrăm deloc!

Afla mai multe despre: farul-fcsb 

viewscnt
Articole similare