Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A venit ”nota de plată” pentru Alibec, după cartonaşul roşu primit la Craiova. Ce sancţiune a primit golgheterul Farului

A venit ”nota de plată” pentru Alibec, după cartonaşul roşu primit la Craiova.  Ce sancţiune a primit golgheterul Farului

Superliga

Comentarii

Denis Alibec a fost suspendat două etape de către Comisia de Disciplină, în urma cartonaşului roşu primit la meciul din Bănie cu CS Universitatea Craiova.

Pe lângă cele două meciuri pe care le va rata, Alibec a primit şi o amendă în valoare de 5000 de lei, relatează Gsp.ro.

Sfârşit de sezon pentru Alibec

Din cauza cartonaşului roşu primit la Craiova, Denis Alibec nu va putea evolua în ultimele două meciuri ale echipei lui Gică Hagi din acest sezon.

Aşadar, atacantul Farului nu îşi va putea ajuta echipa în meciurile cruciale cu FCSB şi CFR Cluj. Fostul jucător al lui Inter a fost eliminat din cauza unei lovituri aplicate lui Ştefan Vlădoiu, în prelungirile primului act al meciului din Bănie.

Centralul Andrei Chivulete i-a arătat lui Alibec cartonaşul roşu direct, la finele unei reprize în care atacantul Farului a fost protagonist.

Atacantul ”marinarilor” a ratat o lovitură de pedeapsă în minutul 11 al meciului dar şi-a spălat păcatele cu pasa de la golul marcat de Mateus. Partida s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

În acest sezon, Denis Alibec a fost exponenţial în ofensiva Farului. Acesta a marcat 14 goluri şi a oferit opt pase decisive.

VIDEO cu eliminarea lui Alibec de la meciul cu CSU Craiova

Afla mai multe despre: farulfcsbcfrdenis alibec 

viewscnt
Articole similare