Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie şocantă luată de Alibec după ce a fost acuzat că ar fi fost "cumpărat" de Becali. Detalii cutremurătoare despre atacantul Farului

Decizie şocantă luată de Alibec după ce a fost acuzat că ar fi fost "cumpărat" de Becali. Detalii cutremurătoare despre atacantul Farului

Farul Constanța

Comentarii

Finala campionatului se joacă duminică, la Ovidiu. De la ora 21:00, în direct la Orange Sport, Farul Constanţa şi FCSB se vor întâlni într-un meci care poate decide campioana actualei stagiuni.

Deşi părea mare favorită la câştigarea titlului în urmă cu o lună, Farul Constanţa a dezamăgit constant în ultimele etape disputate, iar acum mai are un singur punct peste principala contracandidată la titlu, FCSB. Cele două urmează să se întâlnească într-un meci direct care poate decide campioana încă de la finalul acestei săptămâni.

Însă moralul echipei lui Gheorghe Hagi este la pământ. Pe lângă golul primit în minutul 82, care i-a adus doar un punct din deplasarea de la Universitatea Craiova, Farul l-a pierdut şi pe cel mai important fotbalist al său pentru ultimele două etape ale sezonului.

Denis Alibec l-a lovit cu cotul în cap pe Vlădoiu în prelungirile primei reprize şi a primit direct cartonaşul roşu. Extrem de afectat de greşeala comisă, atacantul Farului n-a mai ieşit din casă de trei zile. Acuzat de microbişti în mediul online că ar fi fost plătit de Gigi Becali să rateze un penalty în prima repriză şi să ia cartonaş roşu în timpul partidei de la Craiova, conform prosport.ro, Denis Alibec a luat acum decizia să nu meargă la stadion la partida de duminică dintre Farul şi FCSB.

De altfel, mama atacantului a confirmat că fiul său traversează o perioadă extrem de dificilă în urma greşelilor comise în partida cu Universitatea Craiova.

"Ultimele ore au fost foarte grele pentru Denis. Foarte grele, suferă mult. Ce să zic... E greu, foarte greu. Nu se iartă pentru ce a făcut, cu toate că el a stat şi a analizat faza. De câte ori s-a uitat, a zis: <<Nu ştiu ce am făcut, nu ştiu cum s-a întâmplat, n-am vrut să lovesc sub nicio formă, doar am vrut să-l împing>>. Nu-şi explică. Da (n.r. - am lacrimi).

Suntem afectaţi, toată lumea zice că ar fi dat meciul pentru FCSB, în mesaje (n.r. - pe social media), că a jucat pentru FCSB, că de aia a luat roşu. Suporterii în general îi trimit. Sunt în online la postări ale diverselor site-uri, se văd. 

El zice că ar fi putut primi doar galben, că zice că sunt intrări mai grave unde nu s-a dat roşu direct. Eu eram acasă şi am zis că-mi stă inima" , a declarat mama lui Denis Alibec, Emilia Stroe, pentru fanatik.ro.

Afla mai multe despre: farulalibec 

viewscnt
Articole similare