Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei doi antrenori pe care Florin Talpan i-a propus la Steaua, în locul lui Daniel Opriţa: ”Sunt oameni care au scris istorie”

Cei doi antrenori pe care Florin Talpan i-a propus la Steaua, în locul lui Daniel Opriţa: ”Sunt oameni care au scris istorie”

Steaua

Comentarii

Florin Talpan a propus două nume pentru postul de antrenor la Steaua, după ce i-a cerut demisia lui Daniel Opriţa.

Pe lângă dreptul de promovare, Steaua se confruntă acum şi cu un conflict intern. Florin Talpan, juristul Stelei, i-a cerut demisia lui Daniel Opriţa după eşecul cu 3-0 în faţa lui Dinamo.

Florin Talpan are şi două propuneri pentru postul de antrenor la Steaua: două legende care au scris istorie pentru clubul din Ghencea, dar care n-au avut rezultate notabile ca antrenori.

Pe cine propune Florin Talpan în locul lui Daniel Opriţa

Ruptura dintre Florin Talpan şi Daniel Opriţa nu este o noutate, dar conflictul dintre cei doi a explodat după ce Steaua a pierdut cu 3-0 în faţa lui Dinamo.

După acel meci, juristul Stelei i-a cerut demisia lui Daniel Opriţa, deoarece eşecul din derby este o mare umilinţă pentru clubul din Ghencea.

Într-o declaraţie pentru Orange Sport, Florin Talpan a propus şi două variante pentru postul de antrenor la Steaua, în locul lui Daniel Opriţa:

”(Cine ar trebui să preia echipa?) Ştefan Iovan sau Adrian Bumbescu. Sunt persoane care pot prelua această echipă. Sunt oameni care au scris istorie pentru Steaua, oameni cu vechime, cu experienţă.

De ce să ne ţină Daniel Opriţa? Aseară (n.r. luni seară), practic am înregistrat cea mai mare umilinţă. Ne-a bătut Dinamo cu 3-0, dar putea să fie 7-0 pe puţin. De ce să nu recunoaştem?”, a spus Florin Talpan pentru Orange Sport.

Florin Talpan şi-a continuat duelul cu Daniel Opriţa

Juristul Stelei a continuat să-l critice pe Daniel Opriţa, cel care a spus că i-a blocat numărul lui Florin Talpan.

Acesta susţine în continuare că Daniel Opriţa ar trebui să plece de la Steaua:

”M-ai sunat sâmbătă să mă iei la rost ca ti-am cerut demisia pentru rezultatele “remarcabile” obţinute de Steaua în play-off.

Nu ţi-am cerut demisia, dle Oprita! Am spus doar ca daca eu eram comandantul clubului te dădeam afară!

Sunt un perfecţionist! Atat timp cat eu castig dosare in Instanta, in faţa a cinci avocati ai FCSB, atunci şi voi trebuie să castigaţi meciurile şi să fiţi pe locul 1.

Domnule Opriţa, realitatea e că Steaua a fost umilită de Dinamo cu 3-0. A luat 5 goluri şi “a fost dezmembrată “ la Iaşi. A fost învinsă la Buzău !

De 5 etape, dle Oprita, Steaua nu mai bate nici o echipă”, a mai spus Florin Talpan.

Afla mai multe despre: florin talpandaniel oprita 

viewscnt
Articole similare