Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul special transmis de Guardiola către jucătorii săi înaintea returului cu Real Madrid: "Nu suntem atât de proşti. Avem calificarea în mâinile noastre"

Mesajul special transmis de Guardiola către jucătorii săi înaintea returului cu Real Madrid: "Nu suntem atât de proşti. Avem calificarea în mâinile noastre"
Comentarii

Managerul lui Manchester City, Pep Guardiola, a vorbit despre partida pe care echipa sa o va disputa, astăzi, împotriva campioanei Europei, Real Madrid. Returul semifinalei din Liga Campionilor va fi în direct la Orange Sport 1 şi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

"Veţi vedea cum am gândit, nu pot să vă spun acum, altfel Carlo Ancelotti va... Dar nu va fi nimic special, nu voi mai gândi prea mult, vă asigur, băieţi. Nu trebuie să facem nimic diferit de ce am făcut în trecut, doar să încercăm să fim mai fluizi, dar ştim că adversarii noştri au şi ei armele lor.

Avem un plan de joc pe care trebuie să-l executăm ceva mai bine decât în tur. Vom încerca să ne creăm mai multe ocazii şi să facem totul astfel încât jucătorii noştri din faţă să primească mingea în situaţii mai bune. Dar ne aşteptăm să întâlnim cel mai puternic adversar din ultimii ani.

Nu suntem atât de proşti încât să nu ne dăm seama de importanţa meciului. Dar le-am spus jucătorilor să o trăiască ca pe o oportunitate uriaşă, să profite de moment, de şansa incredibilă pe care o avem să fim aici. Totul este în mâinile noastre, totul depinde de noi, nu trebuie să facem lucruri excepţionale, doar să fim noi înşine şi să câştigăm un meci pentru a fi în finală", a spus Guardiola.

În tur, Real Madrid şi Manchester City au remizat pe Santiago Bernabeu, scor 1-1.

Afla mai multe despre: guardiola 

viewscnt
Articole similare