Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, negocieri avansate pentru fuziunea cu un alt club: ”Am făcut primele demersuri împreuna cu avocaţii”. Lovitură de teatru

Dinamo, negocieri avansate pentru fuziunea cu un alt club: ”Am făcut primele demersuri împreuna cu avocaţii”. Lovitură de teatru

Dinamo București

Comentarii

Cei de la FC Dinamo sunt în negocieri avansate pentru fuziunea cu un alt club de fotbal.

Dinamo are mari şanse să revină în Liga 1 şi, în paralel, se discută despre un alt proiect. Echipa de fotbal din Liga 2 ar urma să se bucure de mult mai multă suţinere.

Cei de la FC Dinamo discută despre fuziunea cu CS Dinamo - echipă care aparţine de Ministerul de Interne şi care în prezent joacă în Liga 3.

Ionel Dănciulescu recunoaşte discuţiile despre fuziunea FC Dinamo - CS Dinamo

Ionel Dănciulescu a făcut carieră la FC Dinamo, dar în prezent ocupa funcţia de director sportiv la CS Dinamo.

Fostul atacant a recunoscut că se discută intens despre fuziunea celor două cluburi şi spune că CS Dinamo, echipă pe care acum o reprezintă, îşi doreşte să-i ajute pe cei de la CS Dinamo:

”Ştiu că domnul preşedinte a avut întâlniri cu oamenii de la Dinamo, de la FC. Noi aşa am vrut să şi facem proiectul de la început. Noi întotdeauna am încercat să ajutăm. Să-i ajutăm pe cei de la FC Dinamo.

La momentul respectiv nu s-a vrut din partea lor, dar noi suntem deschişi la a ajuta echipa de fotbal şi în continuare o vom face

Din punctul meu ce vedere, mă identific cu echipa din Liga 2. Trebuie să spun lucrul acesta, chiar dacă mă găsesc în momentul de faţa la CS Dinamo.

Acolo am jucat, am făcut performanţă. Aceea e echipa pe care eu o cunosc cu adevărat. Ce va fi în viitor şi dacă va fi o soluţie pentru Dinamo, contopirea acestor doua echipe, nu este nici un fel de problema”, a spus Ionel Dănciulescu.

Discuţiile au fost confirmate şi de Ionuţ Popa, preşedintele lui CS Dinamo. Acesta spune că s-au făcut deja demersuri pentru fuziunea cu FC Dinamo:

”Întreprindem demersuri să unim academiile de fotbal ale celor două entităţi. Am făcut primele demersuri împreuna cu avocaţii... CS dinamo şi echipa de fotbal din Liga 2”, a confirmat Ionuţ Popa.

Ce spune ministrul de Interne despre fiziunea CS Dinamo - FC Dinamo

În acest moment, Ministerul de Interne - de care aparţine CS Dinamo - are o echipă de fotbal care activează în Liga 3.

Clubul sportiv a decis în urmă cu câţiva ani să-şi reactiveze secţia de fotbal de seniori, pentru a le oferi o şansă copiilor care se dezvoltă în cadrul academiei clubului.

Această echipă a ajuns până în Liga 3, dar, spre deosebire de rivalii de la Steaua, ascensiunea ei se va opri aici.

Inclusiv Lucian Bode - ministrul de Interne - şi-a declarat susţinerea pentru fuziunea dintre CS Dinamo şi FC Dinamo.

Lucian Bode spune că a avut deja o discuţie cu unul dintre acţionarii lui FC Dinamo şi planul este ca CS Dinamo să devină satelitul echipei care acum se bate pentru promovarea în Liga 1.

”Este important ca, în acest an, Dinamo să ajungă în Liga 1 şi o să va mai dau o ştire. În cursul zilei de azi (n.r. marţi) am avut o discuţie foarte bună cu unul dintre cei care s-au angajat să susţină financiar echipa Dinamo, care azi e în Ligan 2.

Discutând cu colegii din CS Dinamo, ne-am angajat să găsim soluţii pentru ca echipa care azi este în liga a treia să devină pepinieră pentru echipa Dinamo, care va evolua, sper eu, în Liga 1.

Nu cred că este deloc sănătos să avem şapte, opt echipe Dinamo. Este foarte important ca o echipă să fie susţinută.

Să iasă din insolvenţă, să-şi rezolve aceste probleme şi, la început, să asigurăm pepiniera clubului şi, mai târziu, să fim parteneri în acest proiect Dinamo, când sperăm să avem şi echipă de cupe europene, şi stadion la cele mai înalte standarde”, a spus Lucian Bode.

Afla mai multe despre: dinamocs dinamofc dinamo 

viewscnt
Articole similare