Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele CS Dinamo s-a întâlnit cu mai mulţi oameni de afaceri, în vederea unor posibile investiţii: ”Avem echipă în Liga 3” | EXCLUSIV

Preşedintele CS Dinamo s-a întâlnit cu mai mulţi oameni de afaceri, în vederea unor posibile investiţii: ”Avem echipă în Liga 3” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, preşedintele CS Dinamo, Ionuţ Popa, a dezvăluit că nici el nu doreşte ca sume importante din bani publici să fie investiţi în fotbal. Acesta a recunoscut că s-a întâlnit cu mai mulţi oameni de afaceri, pentru a încerca să îi convingă să investească la club.

Mai multe schimbări au fost propuse la Legea Sportului, legea care o ţine pe CSA Steaua departe de Superligă, pentru că nu permite ca societăţi publice să se afle în primul eşalon.

Modificările propuse, susţinute de Vasile Dîncu, ar schimba această regulă şi ar permite nu doar celor de la CSA, ci şi altor cluburi care figurează ca societăţi publice, să evolueze în Superligă.

”Nu prea vin privaţi, credeţi-mă”

În acest context, preşedintele CS Dinamo, club finanţat într-o bună parte de stat, a fost întrebat ce părere are în legătură cu investiţiile publice în sport.

Ionuţ Popa a afirmat că nici el nu este de acord ca fondurile publice să fie utilizate la fotbal, dar consideră că acestea ar trebui investite în alte sporturi.

În opinia sa, alte discipline au nevoie de investiţii din partea statului, în timp ce fotbalul ar putea şi ar trebui să ”supravieţuiască” doar din investiţii private.

Ionuţ Popa a dezvăluit că a încercat să ”ademenească” mai mulţi oameni de afaceri la CS Dinamo, dar că aceştia nu au fost interesaţi să se alăture.

Preşedintele CS Dinamo s-a întâlnit cu mai mulţi oameni de afaceri, în vederea unor posibile investiţii

Eu o să îmi exprim punctul de vedere exclusiv, nu sunt implicaţi în mod direct, nu avem echipă, noi avem în Liga 3 o echipă la care evoluează tineri din academie.

Din punct de vedere al managerului sportiv, pot să îmi susţin punctul de vedere: eu nu sunt de acord cu banul public în fotbal.

Înţeleg interesul din social media, opiniei publice, că fotbalul e sportul rege, dar trebuie să ne gandim că avem un David Popovici.

Avem un Neagu, avem şi alte sporturi. Ar trebui să ne oprim cu războiul şi să găsim o soluţie pentru sportul românesc. Nu prea vin privaţi, credeţi-mă.

Eu pot să vă spun că m-am întâlnit cu mulţi oameni de afaceri şi nu sunt interesaţi să intre în sport, există scandal. Exista componenta aia, din erou să devii personajul negativ.

Câţi domnul Şucu aveţi în fotbal? Eu mi-aş dori să îl am la echipa de handbal”, a declarat Ionuţ Popa, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: ionuţ popa 

viewscnt
Articole similare