Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Propunerea surprinzătoare primită de Dică, chiar în ziua despărţirii de Mioveni! Antrenorul a răspuns pe loc: ”Decizia am luat-o” | EXCLUSIV

Propunerea surprinzătoare primită de Dică, chiar în ziua despărţirii de Mioveni! Antrenorul a răspuns pe loc: ”Decizia am luat-o” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Chiar în ziua în care s-a despărţit de CS Mioveni, Nicolae Dică (42 de ani) a dezvăluit, pentru Orange Sport, că cei din conducerea clubului argeşean îi făcuseră o propunere surprinzătoare, pentru prelungirea contractului, însă tehnicianul nu a fost interesat să continue şi în Liga 2.

După numai trei luni pe banca tehnică a lui CS Mioveni, Nicolae Dică a luat decizia de a îşi da demisia. Acesta a ajuns la concluzia că echipa nu se mai poate salva, astfel că a preferat să părăsească clubul de pe acum.

Fostul tehnician de la FCSB îşi începuse şocant de bine mandatul, ulterior strângând 13 puncte strânse din primele nouă etape, în contextul în care echipa obţinuse numai nouă puncte în precedentele 21 de runde.

Aşadar, cu o distanţă nu foarte mare faţă de locurile de baraj în play-out, după înjumătăţire, argeşenii chiar aveau speranţe că se vor putea salva, mai ales luând în calcul forma contracandidatelor la salvare.

”Decizia am luat-o pentru că nu mai avem şanse să ne salvăm”

UTA Arad şi FC Argeş traversau, şi încă traversează, serii foarte modeste, astfel că CS Mioveni ar fi putut avea şanse de a se salva, dar orice speranţă s-a năruit după cinci runde.

Ultima clasată a pierdut toate meciurile din play-out, iar Nicolae Dică a ales să îşi dea demisia, pentru a nu retrograda alături de ultima clasată în eşalonul secund.

Într-o primă reacţie pentru Orange Sport, antrenorul de 42 de ani a dezvăluit că, în ciuda rezultatelor extrem de modeste din play-out, conducerea clubului i-a propus prelungirea contractului.

Dică nu a dorit să continue şi la Liga 2 însă, astfel că a refuzat oferta lui CS Mioveni şi a semnat rezilierea contractului, rămânând liber de contract pentru a doua oară în această stagiune.

Propunerea surprinzătoare primită de Dică

”(n.r. a fost demisie sau demitere?) Demisie. Am plecat eu. Oamenii mi-au propus prelungirea contractului, pentru Liga 2, deci... (n.r. de ce nu aţi ales să rămaneţi măcar până la finalul campionatului?) Decizia am luat-o pentru că nu mai avem şanse să ne salvăm”, a dezvăluit Nicolae Dică, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare