Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică a fost prezentat oficial la noua echipă, iar primarul i-a trasat obiectivul în Superligă. "Chiar dacă nimeni nu ne dă nicio şansă, noi vom încerca"

Nicolae Dică a fost prezentat oficial la noua echipă, iar primarul i-a trasat obiectivul în Superligă. "Chiar dacă nimeni nu ne dă nicio şansă, noi vom încerca"

CS Mioveni

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani) a oferit primele declaraţii din postura de antrenor la CS Mioveni, echipă cu care va avea nevoie de un parcurs impresionant, după reluarea Superligii, pentru a o menţine în prima ligă.

Oficial, Nicolae Dică e noul antrenor de la CS Mioveni

Liber de contract după demisia de la FCSB, Nicolae Dică a revenit aproape de casă, dar nu la Piteşti, ci la Mioveni. 

CS Mioveni e pe ultimul loc în Superligă, cu nouă puncte după 21 de meciuri disputate, iar Nicolae Dică a recunoscut că a avut nevoie de câteva garanţii, pentru a fi convins să semneze. 

„Le mulţumesc conducătorilor că au avut răbdare cu mine, pentru am avut nişte condiţii. Mă refer la problemele financiare şi la transferuri. Am adus şi ieri jucători, mai aşteptăm trei, patru şi în următoarele zile.

Vin la o echipă din Argeş, unde m-am născut, şi vreau ca judeţul să aibă două echipe în prima ligă. Chiar dacă nimeni nu ne dă nicio şansă, noi vom încerca.

Asta mi-a zis domnul primar, că obiectivul nu e rămânerea în prima ligă, ci încercarea de a rămâne în prima ligă. Mie îmi plac provocările. Insistenţa celor de aici m-a convins. Şi Mircea Lucesu a retrogradat cu Corvinul şi acum e cel mai bun antrenor român. Nu trebuie pusă ştampila pe un antrenor care retrogradează.

Problema la mine e că nu prea am timp. Jucătorii noi abia au venit, nu au jucat în ultimul timp. Cred că unitatea ar fi atuul nostru. Doar aşa putem reuşi. Putem fi surpriza plăcută a campionatului”, a declarat Nicolae Dică la prezentarea oficială de la CS Mioveni. 

"Ar fi impresionantă salvarea de la retrogradare cu Mioveni"

În 2023, CS Mioveni joacă primul meci acasă cu Petrolul Ploieşti, pe 21 ianuarie, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

"Nu am nimic de demonstrat nimănui. Am dus FCSB în Conference League şi puteam să mă bat la titlu dacă rămâneam până la final. Aveam două restanţe, puteam reveni. Eu sunt mulţumit că am dus echipa în Conference League.

Ar fi impresionantă salvarea de la retrogradare cu Mioveni decât grupele Conference League cu FCSB, pentru că nu ne dă nimeni nicio şansă.

Toate echipe din play-out se vor bate la retrogradare. Suntem noi, U Cluj, UTA, Chindia. Trebuie să ne gândim la baraj. Trebuie să intrăm în play-out la măcar patru puncte în spatele ultimului loc de baraj", a adăugat Nicolae Dică. 

Primul transfer important pentru Dică la CS Mioveni. Dat afară de Becali, fotbalistul a semnat cu argeşenii

Afla mai multe despre: nicolae dicăcs mioveni 

viewscnt
Articole similare