Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atletico Madrid îl pune la zid pe Thibaut Courtois. Oficialii clubului aşteaptă acum scuze din partea portarului belgian: "I-am trimis şi o scrisoare"

Atletico Madrid îl pune la zid pe Thibaut Courtois. Oficialii clubului aşteaptă acum scuze din partea portarului belgian: "I-am trimis şi o scrisoare"
Comentarii

Atletico Madrid a anunţat, într-un comunicat, că aşteaptă scuze din partea fostului său portar Thibaut Courtois, dacă acesta nu vrea să-i fie retrasă plăcuţa cu numele său de pe "Paseo de los Jugadores Centenarios", consacrat fotbaliştilor cu cel puţin 100 de meciuri pentru acest club.

Courtois a jucat la Atletico între 2011 şi 2014, anul în care a semnat cu Chelsea, de unde a plecat în 2018 la Real Madrid, cealaltă mare echipă din capitala Spaniei. Evoluţiile foarte bune ale internaţionalului belgian pentru echipa lui Simeone au făcut ca acesta să aibă o plăcuţă în onoarea sa în faţa stadionului Metropolitano. După ce fotbalistul a trecut la Real, plăcuţa a fost vandalizată. Mai multe pagube au fost înregistrate după declaraţiile date de Courtois în urma victoriei cu 1-0 asupra lui Liverpool în finala Ligii Campionilor din sezonul trecut.

"De data aceasta, sunt de partea cea bună a istoriei", a spus Courtois. Suporterii au interpretat această declaraţie ca o aluzie la finala Ligii Campionilor, pierdută de Atletico în faţa lui Real în 2014. În septembrie, Courtois a răspuns insultelor pe care i le-au adus unii fani ai lui Atletico, el arătând un tatuaj de pe un braţ, care amintea de victoria în Liga Campionilor.

Miercuri, aşa-numita comisie socială a lui Atletico Madrid s-a reunit şi a discutat mai ales despre "o schimbare de nume în actualul Paseo de los Jugadores Centenarios şi a criteriilor pentru a fi prezent aici, inclusiv obligaţia pentru toţi actualii şi foştii jucătorii prezenţi aici de a menţine o atitudine respectuoasă faţă de club şi fanii săi".

"În acest sens, comisia i-a trimis o scrisoare lui Thibaut Courtois, considerând că el nu a respectat criteriile de menţinere a plăcuţei după declaraţii care i-au rănit pe fani, oferindu-i posibilitatea de a cere scuze. Comisia a fost informată despre răspunsul lui Courtois şi există o discuţie deschisă cu el pentru a clarifica această situaţie", se arată în comunicat.

Afla mai multe despre: courtois 

viewscnt
Articole similare