Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică a revenit în Superligă! Primarul pune presiune pe tehnician după sosirea la club: ”Îi va fi ruşine dacă nu va merge bine echipa”

Nicolae Dică a revenit în Superligă! Primarul pune presiune pe tehnician după sosirea la club: ”Îi va fi ruşine dacă nu va merge bine echipa”

Superliga

Comentarii

La doar două luni după ce a părăsit pentru a doua oară banca tehnică a FCSB, Nicolae Dică (42 de ani) s-a înţeles cu noua echipă şi revine în Superligă, la CS Mioveni, iar primarul deja pune presiune pe tehnician.

La scurt timp după debutul acestui sezon, Nicolae Dică şi-a dat acordul să îi ia locul lui Toni Petrea la FCSB, după ce actualul tehnician al Chindiei luase decizia de a părăsi echipa.

Pentru fostul secund de la echipa naţională, oportunitatea primită nu putea fi ratată, astfel că acesta a acceptat fără să stea pe gânduri oferta lui Gigi Becali.

Doar că al doilea mandat al său pe banca tehnică a echipei de suflet a ţinut doar trei luni, faţă de anul şi jumătate petrecut în prima sa aventură ca principal al FCSB.

Dezamăgit de comentariile patronului şi de atmosfera de la club, Dică a demisionat, dar, de această dată, nu a mai stat pe bară la fel de mult.

Nicolae Dică a revenit în Superligă

La doar două luni după ce a rămas liber de contract, Nicolae Dică şi-a dat acordul să revină la CS Mioveni şi are obiectivul de a salva echipa de la retrogradare.

Fostul antrenor de la FCSB şi-ar fi făcut deja lista de cumpărături şi ar plănui să aducă cel puţin şapte fotbalişti noi la Mioveni, pentru a îşi îndeplini misiunea.

Nici nu a fost anunţat oficial încă, iar Dică deja resimte presiunea de la ultima clasată a Superligii: primarul Ion Georgescu i-a adresat câteva cuvinte acestuia, după ce şi-a dat acordul să semneze.

”Îi va fi un pic de ruşine dacă echipa nu va merge bine”

Edilul din Piteşti a afirmat că Dică, fiind argeşean, va fi ruşinat dacă nu va reuşi să obţină rezultatele dorite, recunoscând însă şi că nu ar fi o surpriză dacă acesta nu va salva echipa de la retrogradare.

"Nu ştiu dacă va reuşi sau nu va reuşi să îi scape de la retrogradare, dar sunt sigur că va avea alte rezultate faţă de tur.

În primul rând că este argeşean şi, faţă de alţi antrenori, fiind al nostru, de aici, îi va fi şi un pic de ruşine dacă echipa nu va merge bine", a spus Ion Georgescu, pentru Pro TV.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare