Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Poţi să joci doar dacă îţi facem 10 injecţii în cap”. MM Stoica, şocat de fotbalistul-fenomen de la FCSB: ”Dă-i drumul, fă-le” | EXCLUSIV

”Poţi să joci doar dacă îţi facem 10 injecţii în cap”. MM Stoica, şocat de fotbalistul-fenomen de la FCSB: ”Dă-i drumul, fă-le” | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica şi-a amintit despre fotbalistul-fenomen George Galamaz (41 de ani), cu care a colaborat la Unirea Urziceni şi la FCSB. Managerul general al vicecampioanei susţine că fundaşul central nu era la fel de sensibil la dureri fizice ca omul de rând.

Deşi nu era nici cel mai tehnic, nici cel mai valoros, nici cel mai important jucător al vreuneia dintre fostele sale echipe, George Galamaz este iubit de aproape toţi suporterii fostelor formaţii.

Acest lucru datorită faptului că, indiferent de circumstanţe, fostul fundaş central dădea totul pentru clubul său, iar acest lucru era evident pe gazon.

”Poţi să joci doar dacă îţi facem 10 injecţii în cap”

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a povestit despre perioada Unirea Urziceni, iar, dintr-una într-alta, a ajuns la subiectul Galamaz, pe care şi-l aduce aminte ca un ”fenomen”.

Actualul oficial al FCSB a colaborat la două echipe cu fundaşul central şi a afirmat că nu a mai văzut în întreaga sa carieră un fotbalist ca acesta, atât de ”războinic”.

Că era vorba de o accidentare care se ”reactiva”, o lovitură primită de la un adversar sau o căzătură dureroasă, George Galamaz îndura orice şi mergea mai departe.

MM Stoica, şocat de fotbalistul-fenomen de la FCSB

Galamaz juca cu tampoane la jambier, că, la primul contact, îi curgea sânge din nas şi îşi băga tampoanele în nas şi juca aşa.

Galamaz, când a căzut şi i s-a desprins din nou operaţia, i-a ieşit tija din umăr, dar nu era problemă la el. În viaţa mea nu am văzut...

Dacă îi spuneai <<Gala, poţi să joci, dar doar dacă îţi facem 10 injecţii în cap>>, <<dă-i drumul, fă-le>>. Aşa ceva mai rar. Chiar a fost fenomen Galamaz”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

George Galamaz şi-a început cariera la Sportul Studenţesc şi le-a reprezentat apoi pe Rapid, Dinamo, Unirea Urziceni, FCSB, U Cluj, Petrolul Ploieşti şi Anorthosis (Cipru).

Retras din activitate încă din 2014, fostul fundaş central se poate mândri cu patru apariţii la echipa naţională, două titluri de campion, cu Dinamo şi Urziceni, şi trei Cupe ale României, cu Dinamo, FCSB şi Petrolul Ploieşti.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare