Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atât de rău îi disperă centralii din Antalya pe fotbaliştii din Superligă: ”Ne e foarte dor de arbitrajul din România. Acest arbitru nu ştia regulamentul de la fotbal” :)

Atât de rău îi disperă centralii din Antalya pe fotbaliştii din Superligă: ”Ne e foarte dor de arbitrajul din România. Acest arbitru nu ştia regulamentul de la fotbal” :)

Superliga

Comentarii

Mai multe echipe din Superligă se află în cantonament în Antalya, iar diverşi jucători şi antrenori s-au plâns despre nivelul arbitrilor întâmpinaţi în meciurile de pregătire. Roland Niczuly (27 de ani) a recunoscut la rândul său că a fost foarte deranjat de centralul de la amicalul dintre Sepsi şi Gabala (Azerbaidjan).

Mai multe formaţii din Superligă se pregătesc în Antalya pentru a doua parte a sezonului, iar diverse plângeri în legătură cu nivelul arbitrilor care au fost ”delegaţi” la amicale au apărut în presă.

Sepsi a disputat un meci de pregătire în compania celor de la Gabala, care s-a încheiat cu scorul de 2-2, Mario Rondon şi Marius Ştefănescu marcând pentru covăsneni.

Formaţia din Azerbaidjan a încasat un cartonaş roşu pe final de meci, însă jucătorii lui Sepsi tot sunt de părere că arbitrul primit pentru acest meci nu ştia regulamentul.

”Ne e foarte dor de arbitrajul din România”

Roland Niczuly a oferit o serie de declaraţii după fluierul final şi a afirmat că centralul de la amicalul cu Gabala, alături de ceilalţi întâpminaţi, l-au făcut să îi fie dor de arbitrajul din România. :)

 

Azi am întâlnit un arbitraj foarte slab, nu ştiu dacă acest arbitru ştia în totalitate regulamentul de la fotbal. (n.r. v-a fost greu cu arbitrajul ăsta 'supraponderal'?) Asta e, trebuie să ne acomodăm.

De mulţi ani de când vin aici, în Antalya, toţi arbitrii sunt cam de aceeaşi categorie. Ne-am obişnuit deja cu ei, dar, pe moment, la intensitatea jocului, este greu de acceptat când un arbitru nu ştie regulamentul.

Ne e foarte dor de arbitrajul din România, mai ales acum că s-a introdus şi sistemul VAR”, a declarat Roland Niczuly, după meciul amical cu Gabala.

Fotbaliştii din Superligă, disperaţi de centralii din Antalya

 

Pe lângă lacunele în legătură cu antrenamentul, arbitrii din Antalya au mai fost acuzaţi că au câteva kilograme în plus, unii chiar pe bună dreptate!

Centralul de la un meci amical al Rapidului a atras toate privirile, datorită ”figurii” sale nu foarte atletice.

Râdem, glumim, Superliga urmează să se reia în doar opt zile, iar toate echipele din campionat speră ca greşelile de arbitraj din prima parte a stagiunii să nu se mai repete, mai ales că arbitrii au mai avut timp de a se acomoda cu VAR.

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare