Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, ofertat de altă echipă din Superligă la scurt timp după despărţirea de Universitatea Craiova: ”Ar fi potrivită o formaţie stabilă”

Mirel Rădoi, ofertat de altă echipă din Superligă la scurt timp după despărţirea de Universitatea Craiova: ”Ar fi potrivită o formaţie stabilă”

Superliga

Comentarii

Mirel Rădoi (41 de ani) s-a despărţit de Universitatea Craiova după doar patru luni în Bănie, plecând cu scandal de pe Ion Oblemenco. La scurt timp după, fostul selecţioner a fost ofertat de o altă formaţie din Superligă, dar a ales să nu dea curs propunerii.

În urma unei înfrângeri cu FC Argeş, în Cupa României, care a ”asigurat” eliminarea Universităţii Craiova din competiţie, Mirel Rădoi şi-a dat demisia de pe banca tehnică a echipei oltene.

Rădoi, ofertat de altă echipă din Superligă la scurt timp după despărţirea de Universitatea Craiova

Scaunul fostului selecţioner ”tremura” de mai mult timp, după ce a exclus patru jucători din lot, deranjând conducerea în special prin decizia de a îi exclude pe ”favoriţii” Andrei Ivan şi Jovan Markovic.

În final, chiar Rădoi şi-a dat demisia, deranjat de toată situaţia creată în Bănie, dar scandalul lăsat de selecţioner în urmă nu ar fi prevenit o altă echipă din Superligă din a îl oferta.

Conform Gsp, Mirel Rădoi a primit o propunere din partea celor de la U Cluj imediat după plecarea lui Eugen Neagoe în cealaltă direcţie, dar fostul selecţioner nu ar fi fost interesat de proiect.

Din cauza faptului că ”şepcile roşii” se află într-o luptă împotriva retrogradării, tehnicianul plecat din Bănie a decis să refuze oferta şi să aştepte o echipă ”stabilă”.

”Mirel ar fi fost acuzat dacă nu o menţinea pe U Cluj în primul eşalon”

Mirel nu are voie să greşească la o altă echipă după plecarea de la Craiova. Pentru el, la acest moment, potrivită ar fi o formaţie stabilă, liniştită, un fel de Sepsi.

Universitatea Cluj are o misiune dificilă şi Mirel ar fi fost acuzat pe viitor dacă ar fi preluat echipa şi nu ar fi menţinut-o în primul eşalon”, ar fi dezvăluit un apropiat al lui Rădoi, conform sursei citate.

Până la urmă, U Cluj l-a instalat pe Ioan Ovidiu Sabău pe banca tehnică a echipei, tehnicianul ocupând din nou postul de antrenor principal după opt ani.

De cealaltă parte, Mirel Rădoi a rămas pe bară şi, în continuare, nu a reuşit să îşi găsească vreun nou angajament, deşi este neclar dacă acesta îşi doreşte să revină de acum în fotbal.

Fostul selecţioner a dezvăluit, într-un interviu, numele uneia dintre echipele pe care visează să le antreneze.

Afla mai multe despre: mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare