Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi a dezvăluit numele echipei pe care visează să o preia: ”Vreau să o antrenez, cu siguranţă. Aştept momentul potrivit”

Mirel Rădoi a dezvăluit numele echipei pe care visează să o preia: ”Vreau să o antrenez, cu siguranţă. Aştept momentul potrivit”

Fotbal intern

Comentarii

La doar câteva săptămâni după despărţirea de Universitatea Craiova, Mirel Rădoi (41 de ani) deja se gândeşte la următoarea sa aventură pe banca tehnică şi a dezvăluit, într-ujn interviu, numele uneia dintre echipele pe care visează să primească şansa să le antreneze.

Mirel Rădoi şi Universitatea Craiova păreau perechea ideală la venirea fostului selecţioner în Bănie, după ani buni în care s-a zvonit că Mihai Rotaru îl doreşte pe acesta pe banca tehnică a echipei sale.

Oltean la origine, antrenorul de 41 de ani trebuia să o conducă pe Craiova într-o luptă pentru titlu, dar, în final, şi-a părăsit postul după doar patru luni.

Mirel Rădoi a ocupat banca tehnică a Universităţii la numai 20 de meciuri şi a ”divorţat” cu scandal de formaţia olteană, după ce s-a certat public cu conducerea clubului, în special cu preşedintele Sorin Cârţu.

Fostul selecţioner stătuse pe bară aproape un an până să sosească în Bănie şi nu este grăbit să revină în fotbal, aşteptând oportunitatea potrivită până să îşi dea acceptul, la fel cum a făcut şi cu Craiova.

Mirel Rădoi a dezvăluit numele echipei pe care visează să o preia

Totuşi, într-un interviu acordat presei din Arabia Saudită, Mirel Rădoi a recunoscut că visează să o antreneze pe Al Hilal, una dintre fostele sale echipe.

Fostul selecţioner a afirmat că este un vis al său să pregătească toate formaţiile pe care le-a reprezentat ca jucător, punctând că este dornic să muncească pentru a îşi îndeplini obiectivele.

Visez să o antrenez pe Al Hilal, cu siguranţă! Visez să antrenez toate echipele la care am jucat de-a lungul carierei, însă sunt conştient că Al Hilal se află acum la un nivel foarte înalt, aşa că voi aştepta până la momentul potrivit şi voi continua să muncesc pentru îndeplinirea acestui obiectiv”, a declarat Mirel Rădoi, pentru Al Arabiya.

De-a lungul anilor, pe banca tehnică a lui Al Hilal s-au aflat mai multe nume mari din fotbalul românesc: Ilie Balaci, Anghel Iordănescu, Cosmin Olăroiu, Laurenţiu Reghecampf şi Răzvan Lucescu.

Balaci, Olăroiu şi Lucescu au câştigat câte un titlu alături de formaţia saudită, în timp ce fiul lui ”Il Luce” le-a adus celor de la Al Hilal şi o Ligă a Campionilor Asiei.

Afla mai multe despre: mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare