Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi a răbufnit când a fost întrebat de Universitatea Craiova. "Nu trebuie să explic nimic. Aţi scris că sunt în alte părţi, dar sunt aici"

Mirel Rădoi a răbufnit când a fost întrebat de Universitatea Craiova. "Nu trebuie să explic nimic. Aţi scris că sunt în alte părţi, dar sunt aici"

Fotbal

Comentarii

Naţionala România s-a impus, miercuri, la Ploieşti, împotriva reprezentativei similare a Belarusului, scor 5-3, într-o partidă amicală, înaintea partidelor oficiale din Liga Naţiunilor, cu Norvegia şi Irlanda de Nord.

La finalul partidei cu Belarus, Mirel Rădoi a ţinut să-i liniştească pe fanii echipei naţionale, după ce s-a zvonit că este dorit la Universitatea Craiova şi că ar fi aproape de a ajunge la o înţelegere cu patronul oltenilor, Mihai Rotaru. Chiar dacă a dat un răspuns diplomatic, ambiguu, Mirel Rădoi a lăsat de înţeles că nu va pleca prea curând de la naţională.

"Deocamdată sunt aici, vorbesc despre echipa naţională. Nu e frumos, chiar dacă nu există, tot nu vreau să discut. Sunt la echipa naţională, nu trebuie să explic nimic. Sunt aici, după aceea vom vedea după fiecare partidă. Aţi scris că sunt prin alte părţi, dar eu sunt aici", a declarat Mirel Rădoi, la PRO X, la finalul partidei cu Belarus.

Mirel Rădoi a rămas consecvent şi la conferinţa de presă de după meci: 

"Ce ofertă? Eu sunt la echipa naţională, nu e moral să vorbesc despre alte echipe. Nu am cum să mă bag într-o astfel de discuţie. Voi aţi spus deja ce o să fac eu, de ce să mai pierdem timpul. Am contract şi pentru următoarea campanie. Nu mi s-a propus nimic, nici nu ştiu dacă aş accepta.", a completat selecţionerul.

Mirel Rădoi s-a născut pe 22 martie 1981, la Drobeta Turnu-Severin, la 100 kilometri de Craiova, iar o revenire în Oltenia, i-ar oferi antrenorului cel puţin o linişte sufletească. Chiar şi aşa, şansele sunt minime ca mutarea să se realizeze, mai ales că urmează Jocurile Olimpice de vară, unde Mirel Rădoi va merge alături de naţionala care a făcut spectacol la Campionatul European de Tineret din 2019.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare