Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru şi-a ales favorita la câştigarea Superligii! Motivele invocate: ”Doar la ei vezi asta” | EXCLUSIV

Basarab Panduru şi-a ales favorita la câştigarea Superligii! Motivele invocate: ”Doar la ei vezi asta” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a analizat lupta la titlu în Superligă şi şi-a ales favorita la câştigarea campionatului. Fostul internaţional român a explicat motivele din spatele alegerii sale şi a recunoscut că nu poate vedea o altă concluzie.

Lupta la titlu în acest sezon al Superligii se anunţă cea mai interesantă din ultimii ani, cu cinci echipe care şi-au înscris candidatura la câştigarea campionatului.

Între liderul Farul şi ocupanta locului cinci, Universitatea Craiova, sunt doar şapte puncte, care ar deveni numai patru dacă ar începe în acest moment play-off-ul.

FCSB şi Rapid, ocupantele locurilor trei şi patru, sunt la egalitate de puncte cu oltenii, în timp ce campioana CFR se află pe locul secund, la doar o lungime în urma Farului.

Aşadar, invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a analizat lupta pentru titlu şi a explicat pe care dintre cele cinci echipe le consideră favorită la câştigarea campionatului.

Expertul nu a stat mult pe gânduri şi a afirmat că CFR Cluj pare că va reuşi să cucerească, din nou, titlul, pentru un al şaselea sezon la rând.

”Are antrenor, un patron care bagă bani, pare că ar fi favorită”

În opinia lui Panduru, prezenţa lui Dan Petrescu pe banca tehnică şi investiţiile făcute de patronul Nelu Varga o fac pe campioană aproape o forţă imbatabilă în Superligă,

”(n.r. de ce câştigă mereu CFR titlul?) Prima ar fi că are antrenor, pentru că are o disciplină de joc pe care poate celelalte echipe nu o au.

Vezi echipe aşezate, şi FCSB, şi Craiova, dar parcă disciplina aia de fiecare să facă doar ce trebuie pe poziţia lui doar la CFR vezi.

Un patron care bagă bani, chiar dacă au o grămadă de datorii şi probabil că totul ăsta aşa duce la câştigarea campionatului în fiecare an.

Şi în anul ăsta pare că CFR ar fi favorită, nu? Că ar fi câştigătoarea campionatului”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Superliga se va relua de pe 20 ianuarie şi va oferi un duel de foc încă din prima etapă după pauza de iarnă, partida dintre primele două clasate, Farul Constanţa şi CFR Cluj.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare