Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir, de părere că FRF ar trebui să plătească o sumă anuală unui club din Superligă. Motivul invocat: ”Aşa ar trebui” | EXCLUSIV

Dumitru Dragomir, de părere că FRF ar trebui să plătească o sumă anuală unui club din Superligă. Motivul invocat: ”Aşa ar trebui” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Dumitru Dragomir a vorbit despre performanţele reuşite de Gică Hagi, din punctul de vedere al dezvoltării de jucători, şi a afirmat că cei de la FRF ar trebui să îi plătească o sumă anuală ”Regelui”, pentru a îl ajuta.

La aproape 14 ani de când a înfiinţat-o pe Viitorul Constanţa, devenită Farul în vara lui 2021, după fuziunea cu echipa de tradiţie din Liga 2, Gică Hagi se poate mândri cu o multitudine de performanţe.

Pe lângă competiţiile câştigate pe bandă rulantă la juniori, clubul ”Regelui” se poate mândri şi cu un titlu, o Cupă a României şi o Supercupă, câştigate în perioada 2017-2019.

În plus, pepiniera de talent de la Constanţa a produs şi mulţi jucători pentru echipa naţională. La ultima acţiune oficială, din septembrie, din 26 de jucători, şapte, mai mult de un sfert, erau crescuţi în academia ”Regelui”.

În contextul în care şi în componenţa multor dintre loturile de juniori ale României se află majoritar jucători de la Farul, Dumitru Dragomir este de părere că cei de la FRF ar trebui să îi achite o sumă anuală lui Gică Hagi.

”Hagi e de felicitat şi federaţia ar trebui să îl ajute”

În opinia fostului şef de la LPF, ”Regele” merită să primească ajutor din partea federaţiei, aşa cum şi el a ajutat federaţia prin jucătorii pe care i-a dezvoltat şi i-a adus la echipa naţională.

Hagi e cel mai bun manager din ţară! Hagi este de felicitat şi federaţia ar trebui să îl ajute, că nu îl ajută! Iar loturile de juniori sunt făcute cam din echipele de la Constanţa.

Ar trebui, în fiecare an, 500.000 sau un milion de euro să plece către clubul lui Hagi”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Orange Sport.

La finalul acestui sezon se vor împlini şase ani de când Farul a cucerit unicul său titlu din istorie, iar echipa pregătită de Gică Hagi are acum o şansă mai bună ca oricând de a îl cuceri pe al doilea.

Aflată în fruntea Superligii la finalul lui 2022, cu un avans de doar un punct faţă de CFR, dobrogenii sunt aproape siguri de prezenţa în play-off, unde orice se poate întâmpla.

Dacă nu câştigă titlul, Farul îşi poate rata şansa, în contextul în care în această vară, la fel ca în fiecare vară, va fi nevoită să o ia de la capăt, din punctul de vedere al construirii echipei.

Afla mai multe despre: farul 

viewscnt
Articole similare