Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un patron din Superligă, preşedintele României? Răspunsul dat de Dan Şucu în legătură cu o posibilă candidatură la preşedenţie

Un patron din Superligă, preşedintele României? Răspunsul dat de Dan Şucu în legătură cu o posibilă candidatură la preşedenţie

Rapid

Comentarii

Odată cu intrarea în fotbal, Dan Şucu a devenit un nume mult mai cunoscut în mediul public, primind o atenţie sporită în special în domeniul sportului. În acest context, patronul Rapidului a fost întrebat dacă ar dori să urmeze o carieră şi în politică şi să candideze la preşedenţia României.

Cu o avere cuprinsă între 135 şi 145 de milioane de euro, numele lui Dan Şucu este bine cunoscut în lumea afacerilor de ani buni, dar nu şi în lumea fotbalului.

Omul din spatele Mobexpert a ajuns în lumina reflectoarelor de abia în ultimul an, odată ce s-a implicat la Rapid, unde deja a investit sume importante.

Venirea sa în Giuleşti a adus clubul într-o nouă eră, iar diferenţa făcută de Şucu este evidentă atât pe gazon, prin rezultate, cât şi în afara sa.

Rapid are două noi baze de antrenamente, construite la standarde înalte, clubul are tot felul de iniţiative pentru a maximiza profitul şi a aduce fanii aproape de echipă şi este clar că se îndreaptă în direcţia cea bună.

În plus, din punct de vedere sportiv, Rapid o duce mai bine decât oricând în ultimii 10 ani, aflată pe locul al patrulea în Superligă, la egalitate de puncte cu FCSB şi Universitatea Craiova.

Dan Şucu, întrebat dacă există şanse să candideze la preşedenţia României

În acest context, în care i s-a creat o imagine foarte bună după venirea în Giuleşti, Dan Şucu a fost întrebat dacă ar dori să candideze la preşedenţia României.

Patronul Rapidului nu a stat deloc pe gânduri şi a răspuns direct că nici nu ia în calcul o carieră politică, fiind de părere că nu are calităţile necesare sau dorinţa pentru acest lucru.

Exclus! În niciun caz! Nu am niciun fel de dorinţă, niciun fel de ambiţii politice. Nu consider că am nevoie sau că am calităţile pentru a fi politician.

Sunt anumite lucruri care în politică se numesc calităţi, dar eu nu le-aş numi aşa. Aşa ceva e fără sens pentru mine!

Poate părea o matrice, dar nu e cazul. Zero intenţie. Nici măcar o virgulă. Nu-mi place nici ideea”, a declarat Dan Şucu, pentru Fanatik.

Venirea lui Dan Şucu în fotbalul românesc ar putea atrage alţi investitori importanţi, a recunoscut chiar patronul Rapidului.

Afla mai multe despre: dan şucu 

viewscnt
Articole similare