Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Interviu special cu Mihai Stoica şi cu Teodora - fiica lui. Cum au aflat că nu există Moş Crăciun: ”Am fost vecin balcon în balcon cu Moş Crăciun” :)

Interviu special cu Mihai Stoica şi cu Teodora - fiica lui. Cum au aflat că nu există Moş Crăciun: ”Am fost vecin balcon în balcon cu Moş Crăciun” :)

Special

Comentarii

Mihai Stoica şi fiica sa - Teodora - au o relaţie specială, extrem de strânsă şi spun că mereu au sărbătorit Crăciunul împreună. Cei doi au povestit şi cum au aflat că nu există Moş Crăciun.

Dincolo de fotbal, Mihai Stoica joacă rolul de tatăl ideal pentru Teodora. Cei doi au o relaţie extrem de strânsă, în care se susţin reciproc şi sunt de nedespărţit.

Mihai Stoica şi Teodora au acceptat să ofere pentru Orange Sport un interviu special, cu ocazia Crăciunului, în care managerul general al FCSB-ului arată o latură a vieţii mai puţin cunoscută - cea de tată.

Mihai Stoica şi Teodora se motivează reciproc pentru a duce o viaţă sănătoasă

Pentru prima dată, Mihai Stoica şi fiica sa - Teodora - au acceptat să dea un interviu împreună, colegei noastre Anda Maxim. De altfel, Teodora stă cât mai departe de viaţa publică şi preferă să se concentreze pe sport şi pe dietele sănătoase.

La fel ca tatăl său, Teodora este o fire foarte activă şi este foarte pasionată de sport şi de dietele sănătoase.

”Toate mesele sunt cu tata, mâncăm aproape tot timpul împreună”, spune Teodora.

Şi nu orice sport. Teodora încearcă să-şi împingă limitele cât mai mult posibil şi participă la competiţii care cer o pregătire fizică incredibilă.

În vară, ea a fost medaliată la o competiţie de triatlon care s-a desfăşurat la Timişoara. Triatlonul cuprinde 3 probe: înot pe o distanţă de 1,5 kilometri, 10 kilometri de alergare şi 40 de kilometri pe bicicletă.

Acum ea se antrenează pentru Campionatul Internaţional de Ape Îngheţate, competiţie care va avea loc în ianuarie 2023.

Însă are un obiectiv mult mai îndrăzneţ de atât: vrea să participe la un Ironman, o competiţie incredibil de grea: înot pe o distanţă de 3,86 de kilometri, ciclism pe 180 de kilometri şi maraton de 42,195 kilometri.

”Aş vrea să fac şi un Ironman, dar aş vrea să fiu pregătită pentru asta, să mă duc şi să-mi fie greu. Nu ştiu dacă la anul sau în doi ani”, spune Teodora pentru Orange Sport.

Teodora are un sprijin solid tatăl său, care o motivează de fiecare dată când este necesar:

”Nu mă aşteptam să plece direct pe direcţia asta, la modul că 'vreau ce-i mai greu'. Pentru că Ironman e incercarea supremă. Cine face Ironman poate să facă orice.

De fapt, oricine poate să facă Ironman, ăsta e secretul pe care unii nu vor să-l înţeleagă, pentru că sunt foarte mulţi oameni cu care am discutat...

De exemplu, 'la fasting n-aş putea'... din moment ce pleci cu ideea asta, nu o să poţi niciodată să faci nimic. Dacă spui din start, 'da, voi face,' puterea minţii e fabuloasă”, spune Meme Stoica.

Cum au aflat Mihai Stoica şi Teodora că nu există Moş Crăciun

În trend cu aceste zile, Teodora Stoica şi tatăl său au povestit cum au aflat că nu există Moş Crăciun.

Teodora spune amuzată că a aflat în jurul vârstei de 7 ani, când a căutat prin casă şi a descoperit scrisoarea pe care i-o trimisese lui Moş Crăciun:

Teodora: Mie mi-a plăcut tot timpul să cotrobăi şi cred că am găsit scrisoarea (n.r. pe care i-a trimis-o lui Moş Crăciun)
Meme Stoica, amuzat: Sunt obişnuit de foarte mult timp... (n.r. să cotrobăie prin lucruri)
Teodora: Acum nu mai fac asta.
Meme Stoica: Acum nici nu mai contează.
Teodora: 8 ani... 7 ani...(n.r. vârsta la care s-a întâmplat) când am găsit scrisoarea pe care i-o scrisesem şi era la mama.

În schimb, Mihai Stoica spune că a aflat în jurul vârstei de 3 ani şi jumătate că Moş Crăciun nu există.

Şi-a dat seama după ce a realizat că vocea veciunului său celebru, Alexandru Jula - fost cântăreţ şi producător muzical - seamnă foarte mult cu cea a lui Moş Crăciun. :)

”Eu am aflat cumva mai devreme, când eram mic, pentru că am locuit 15 ani, am fost vecin balcon de balcon cu ”Moş Crăciun”, care era marele Alexandru Jula.

Şi, pe la vreo 3 ani jumate, mi-am dat seama că Mos Crăciun are vocea lui 'nea Sandu. Şi i-am scos barba.... De atunci am realizat că Moş Crăciun e o minciună”, spune amuzat Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare