Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un super transfer făcut de CSM Bucureşti: ”Vreau să câştig tot!” Cine a semnat

Încă un super transfer făcut de CSM Bucureşti: ”Vreau să câştig tot!” Cine a semnat

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a anunţat, luni, că a obţinut serviciile handbalistei franceze Laura Flippes, campioană olimpică la Tokyo 2020. Sportiva se va alătura echipei din Capitală din stagiunea următoare.

“Încă o veste bună vine către fanii CSM Bucureşti! Cu toate că ne-am dorit ca această mutare să se realizeze încă din această iarnă, din păcate acest lucru nu a fost posibil, suntem încântaţi să vă anunţăm că din stagiunea următoare, pe postul de inter-dreapta, ni se alătură Laura Flippes!”, a precizat CSM Bucureşti.

Laura Flippes are câştigate cele mai strălucitoare medalii la Jocurile Olimpice, Campionate Europene şi Mondiale, succese la care a contribuit cu peste 150 de goluri.

"Sunt extrem de fericită să mă alătur echipei CSM Bucureşti pentru următoarele două sezoane!

Am câteva amintiri de când am jucat împotriva lor şi de abia aştept să joc acum cu ele! Va fi şi prima mea experienţă în afara Franţei şi sunt nerăbdătore să descopăr Bucureştiul!

Vreau să câştig tot, cred că echipa este una ambiţioasă şi sper să ajut clubul să îşi atingă toate obiectivele! Un lucru este sigur, voi da totul pe teren! Hai, CSM Bucureşti!", a declarat Flippes.

Anunţul CSM Bucureşti vine după ce, de Crăciun, echipa bucureşteană a anunţat şi venirea sportivei Jennifer Gutierrez.

Afla mai multe despre: csm bucuresti 

viewscnt
Articole similare