Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Fotbalistul care are ”contract pe viaţă cu Rapid”: ”Se prelungeşte automat?” :)

EXCLUSIV | Fotbalistul care are ”contract pe viaţă cu Rapid”: ”Se prelungeşte automat?” :)galerie foto

Rapid

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, după ce a fost întrebat dacă îi va expira contractul cu Rapid la finalul acestui sezon, emblema şi căpitanul Cristi Săpunaru (38 de ani) a glumit că are contract pe viaţă cu echipa sa de suflet.

Sosit pentru prima dată la Rapid în vara lui 2006, Cristi Săpunaru a petrecut doar doi ani în Giuleşti înainte de a se transfera la Porto, dar a avut destul timp pentru a se îndrăgosti iremediabil de club.

După plecarea în Portugalia, pentru cinci milioane de euro, fiind şi acum cel mai scump transfer din istoria Rapidului, la egalitate cu Rareş Ilie, Săpunaru s-a întors după doar un an şi jumătate.

În ianuarie 2010, fundaşul revenea în Giuleşti, sub formă de împrumut, pentru jumătate de sezon, înainte de a face pasul în Spania, evoluând pentru Real Zaragoza şi Elche.

Între timp, în 2012, Săpunaru îşi tatuase sigla Rapidului pe braţ, astfel că nu a fost surprinzător când a revenit din nou în Giuleşti, în iarna lui 2015, după jumătate de sezon pe bară.

Doar că Rapid nu mai era formaţia pe care o ştia fundaşul. Îngropată în datorii, formaţia bucureşteană a ajuns să se desfiiinţeze, iar Săpunaru a fost iar despărţit de echipa sa de suflet.

Fotbalistul care are ”contract pe viaţă cu Rapid”

Părea că cele două părţi nu se vor mai reuni, dar povestea de dragoste s-a reluat după revenirea Rapidului în primul eşalon, în 2021.

Rămas liber de contract după despărţirea de Kayserispor, Cristi Săpunaru s-a transferat pentru a patra oară la Rapid, unde a preluat imediat banderola de căpitan.

După un prim sezon acceptabil după promovare, giuleştenii au primit ”întăriri” în lojă, în forma lui Dan Şucu, şi plănuiesc să atace play-off-ul, dacă nu chiar podimul în acest sezon.

Într-un interviu cu Orange Sport, Cristi Săpunaru, din nou om de bază la Bucureşti, a fost întrebat dacă şi-a rezolvat prelungirea pe încă un an cu Rapid, iar acesta a glumit că are contract pe viaţă cu giuleştenii.

”(n.r. îţi expiră contractul la finalul sezonului?) Eu am contract pe viaţă cu Rapid, aşa că... (n.r. se ştie, dar pe hârtie?) Nu ştiu, vorbiţi cu domnul preşedinte.

(n.r. se prelungeşte automat?) Nu (n.r. râde), astea sunt treburile noastre”, a declarat Cristi Săpunaru, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: cristi săpunaru 

viewscnt
Articole similare