Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă oficială pentru preluarea unei echipe de tradiţie din Superligă: ”Să redevină acel club puternic”. ”Proiect de lungă durată” şi transferuri promise | EXCLUSIV

Ofertă oficială pentru preluarea unei echipe de tradiţie din Superligă: ”Să redevină acel club puternic”. ”Proiect de lungă durată” şi transferuri promise  | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Ilie Poenaru (46 de ani) a făcut o serie de dezvăluiri despre proiectul de durată propus la UTA Arad, care, deocamdată, nu a mai luat amploare, din cauza unor probleme la negocierile pentru preluarea clubului.

La începutul acestui sezon, se vorbea intens despre un nou proiect ambiţios în Superligă, la una dintre echipele de tradiţie ale campionatului nostru, UTA Arad.

Ilie Poenaru tocmai sosise pe banca tehnică şi a fost prezent la discuţii cu Simon Apreutese, un om de afaceri din Arad, care conducea un grup interesat să preia clubul, fiind prezent şi la primul meci al sezonului.

Totul părea să meargă pe drumul cel bun, până când negocierile dintre Apreutese şi patronul Alexandru Meszar au sistat, iar preluarea nu a mai avut loc.

Într-un interviu cu Orange Sport, ostul antrenor al UTA-ei a făcut o serie de dezvăluiri despre promisiunile făcute de potenţialii noi finanţatori, care ar fi dorit să o retransforme pe UTA într-o echipă puternică a campionatului nostru.

În plus, Ilie Poenaru a recunoscut că Simon Apreutese şi asociaţii săi îi promiseseră că va putea aduce noi jucători la Arad, dar transferurile la care spera au căzut odată cu încheierea negocierilor.

Ofertă oficială pentru preluarea unei echipe de tradiţie din Superligă

Despre asta era vorba, despre un proiect de o durată mult mai lungă, Simi şi cu ceilalţi parteneri ai lui îşi doreau ca în acest an să reuşim o performanţă.

Şi, bineînţeles, pe un proiect mai lung, pe nişte ani de zile, să construim ceva, UTA să devină acel club care a fost înainte, puternic, care să aibă un cuvânt de spus.

Am fost la discuţii cu dânşii, am fost atras de tot ceea ce am discutat, am stat foarte multe ore şi am discutat. Eu m-am bazat, după discuţiile pe care le-am avut, pe anumiţi jucători, pe care voiam să îi aduc.

După ce m-am întors din cantonament, negocierile nu au mai continuat. Nu am mai putut să dam curs acelor jucători”, a declarat Ilie Poenaru, pentru Orange Sport.

Originar din Arad, Simon Apreutese este, în cuvintele lui Ilie Dumitrescu, cel mai bun prieten al său, iar fostul atacant al naţionalei ar fi trebuit să preia funcţia de preşedinte, odată cu preluarea.

Deşi discuţiile au picat deocamdată, omul de afaceri a dat de înţeles că nu este dispus încă să renunţe la ideea de a îşi conduce echipa de suflet.

Afla mai multe despre: uta arad 

viewscnt
Articole similare